Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lánnyal is lefeküdnétek aki nem tetszik nektek?
Fiúk,ti belemennétek úgy egy szexkapcsolatba (több hónapra), hogy a lány nem jönne be nektek és nem lenne kémia?
(Semmi személyeskedés, csak kívámcsi vagyok)
Simán.
A nedves pina az nedves pina.
Hát ezen kicsit megdöbbentem,mert pl én lányként el sem tudnám képzelni hogy olyan férfi nyúljon hozzám,aki nem tetszik vagy legalább közepes kémia nincsen.
De hát ebből is látszik hogy mennyire másként gondolkodik a két nem :)
"Hát ezen kicsit megdöbbentem,mert pl én lányként el sem tudnám képzelni hogy olyan férfi nyúljon hozzám,aki nem tetszik vagy legalább közepes kémia nincsen."
Meg abban is különbözik a 2 nem, hogy egy viszonylag ronda lány is olyan helyzetben van, hogy simán talál vonzó férfit, de sokszor egy átlagos srác sem talál vonzó nőt.
"el sem tudnám képzelni hogy olyan férfi nyúljon hozzám,aki nem tetszik vagy legalább közepes kémia nincsen."
Próbáld ki, hogy 5 évig nem szexelsz, mint az itteni pasik és te is rácuppansz majd bármilyen farokra. És ezt lányként mondom.
A különbség abban van, hogy a férfiaknak nehéz társat találniuk szexre, ezért minden lehetőséget ki akarnak használni.
Míg a nőknél összpontosul a kontroll, ezért ők sosem esnek kétségbe, van idejük válogatni.
Velem is megesett, hogy egy évig nem szexeltem, és csak azért bírtam ki, mert tudtam, hogyha lemennék a helyi diszkóba akkor egy este akár 5 pasit is fel tudnék szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!