Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ezekhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ezekhez a bulikhoz, ha a párotok menni akarna?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, a barátom ugyanennyi idős. külföldi és most távkapcsolatban vagyunk, 1 hónap múlva megyek majd hozzá. az elején letisztáztuk, hogy nem szeretem és nem tolerálom azokat a pasikat akik bulizgatnak a barátnőjük mellett. soha nem is volt ilyem kapcsolatom, illetve én nem is igénylem, a munkámmal foglalkozok, családot szeretnék stb.

mondtam neki, hogy számomra elfogadhatatlan, hogy otthon ülök és aggódok hogy hol a barátom.

ugye elkezdődött a a foci vb, ma közölte velem, hogy elkéretőzött előre a munkájából azokra a napokra amikor az országa játszik és el fog mennu egy kivetítőn nézni a meccseket. mondtam erre hogy oké. majd kiderült, hogy azt is gondolta, hogy ha nyer a csapata, akkor elmegy ünnepelni klubbokba, diszkókba, éjszaka.

én erre annyit mondtam hogy akkor szakítok. nem is értem miért kell elmenni, ő a csapat tagja, vagy focista vagy mi? miért nem lehet megnézni a haverokkal és hazamenni? ráadásul tudja nagyon jól, hogy nekem ez nem pálya.azt hozzátenném, hogy én nem járok sehova és megtisztelem őt. illetve mondtam neki, hogy oké akkor én is ünneplem majd az ő országának győzelmeit, ha már a magyaroknak nem szoríthatunk, és elmegyek bulizni meg meccset nézni.erre azt mondta az nem ugyanaz mert én lány vagyok.

2018. jún. 14. 17:48
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
75%
1 eves kapcsolatom van, es a parommal rendszeresen jarunk bulizni, 2-3 hetente, hol egyutt, hol kulon-kulon. Akkor hogy is van ez, hogy aki nem szerelmes, nem bulizik?
2018. jún. 14. 20:14
 22/28 anonim ***** válasza:
43%

Hát, anyóka, ennek a kapcsolatnak most éled meg a lightos nyitányát!

Majd ha esküvő után birtokba vesz, akkor megismered az arabok istenét!

Akkor már nem önszántadból fogsz otthon kotlani, hanem törvényes rabszolgaként!

Persze van az a pénz, amiért megéri - gondolom...

2018. jún. 14. 21:11
 23/28 A kérdező kommentje:

utolsó komment, akkorát röhögtem a fogalmazáson, nagy volt tényleg, sikerült megnevettetned amikor szomorú vagyok😂😂😂😂😂

"anyóka" 🤣🤣🤣

2018. jún. 14. 22:36
 24/28 A kérdező kommentje:

amúgy szívesen kotlok otthon, már mondtam nem járok sehova amúgy sem😂

jó hogy kitalálta valamelyik hogy a pasim arab mert Dubaiban él, mert ott csak arabok élnek😂😂😂amúgy, de mind1

2018. jún. 14. 22:38
 25/28 anonim ***** válasza:
75%
Fura, hogy neked rendben van a barátaidtól való eltiltás. Én ezen gondolkoznék inkább, nem a bulizáson.
2018. jún. 15. 06:43
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem megérdemlitek egymást. Álomkapcsolat lehet.
2018. jún. 15. 11:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen fost nem tudom miért nevezel párkapcsolatnak, az nagyon nem így néz ki. További kellemes szenvedést :D
2018. jún. 15. 11:47
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell összejönni vele, ennyi a titok.

Ha a párom megszabná, hová mehetek, elég hamar kidobnám a francba.

29n

2018. jún. 15. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!