Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ezekhez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ezekhez a bulikhoz, ha a párotok menni akarna?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, a barátom ugyanennyi idős. külföldi és most távkapcsolatban vagyunk, 1 hónap múlva megyek majd hozzá. az elején letisztáztuk, hogy nem szeretem és nem tolerálom azokat a pasikat akik bulizgatnak a barátnőjük mellett. soha nem is volt ilyem kapcsolatom, illetve én nem is igénylem, a munkámmal foglalkozok, családot szeretnék stb.

mondtam neki, hogy számomra elfogadhatatlan, hogy otthon ülök és aggódok hogy hol a barátom.

ugye elkezdődött a a foci vb, ma közölte velem, hogy elkéretőzött előre a munkájából azokra a napokra amikor az országa játszik és el fog mennu egy kivetítőn nézni a meccseket. mondtam erre hogy oké. majd kiderült, hogy azt is gondolta, hogy ha nyer a csapata, akkor elmegy ünnepelni klubbokba, diszkókba, éjszaka.

én erre annyit mondtam hogy akkor szakítok. nem is értem miért kell elmenni, ő a csapat tagja, vagy focista vagy mi? miért nem lehet megnézni a haverokkal és hazamenni? ráadásul tudja nagyon jól, hogy nekem ez nem pálya.azt hozzátenném, hogy én nem járok sehova és megtisztelem őt. illetve mondtam neki, hogy oké akkor én is ünneplem majd az ő országának győzelmeit, ha már a magyaroknak nem szoríthatunk, és elmegyek bulizni meg meccset nézni.erre azt mondta az nem ugyanaz mert én lány vagyok.

2018. jún. 14. 17:48
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
igaz, majd én is elmegyek, aztán meglátjuk hogy tetszik neki. de remélem akkor ő se fog hisztizni. hisz így korrekt nemigaz? ha már nem tud meglenni buli nélkül egy párkapcsolatban...
2018. jún. 14. 18:13
 12/28 A kérdező kommentje:
megbízni se nagyon tudnék benne, mert többször is hazudott, plusz érdekes dolgai vannak
2018. jún. 14. 18:15
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
Azt amúgy te ki vagy hogy eltiltsd a bulizastol? Az anyja? Hat nem!!!!! Oda megy es akkor amikor akar! Te nem szabhatod megy egy önálló , felnőtt embernek hogy mit tegyen!!!! Ha hűtlen akkor nem csak bulikban, hanem munkahelyen vagy bárhol máshol megcsalhat. Ha meg nem bízol benne, szakíts, és ne kezdj addig kapcsolatot amig nem jött helyre az önbizalmad!23L
2018. jún. 14. 18:16
 14/28 A kérdező kommentje:
ja de én ne járjak sehova, egy csomó barátomtól eltiltott, stb... korrekt
2018. jún. 14. 18:18
 15/28 anonim ***** válasza:
75%

Egyikőtök részérőp sem normális. Ha egy ennyire mindennapi dologban nem illetek össze, mit akartok a későbbiekben?

Egyébként, én is lány vagyok, több éve kapcsolatban, én is eljárok bulizni, barátom is. Néha együtt, néha én a barátaimmal és ő is a barátaival. Megbízunk egymásban és amúgy sem lettünk sziámi ikrek, attól, hogy összejöttünk. Mindenkinek kell szabadság. Szórakozni nem csak akkor lehet, ha valaki szingli, vagx ha a párjával van.

Itt az alapvető problémák, hogy nem illetek össze, nem bízol benne, amire van is okod mint mondod, hát ha nem tudok benne megbízni, már porzik utánam az országút, lehetünk barátok, de a páromban meg akarok bízni. A harmadik pedig az ő "te más vagy, mert te lány vagy" hozzáállás.

Én egyetemi bulikba járok el. Szerintem az rosszabb tud lenni, mint Dubai :D És mégsem zavarja, mert megbízik bennem. Ahogy én is benne.

Ne haragudj, de ez a kapcsolat több sebből vérzik és nem sokat adok neki.

2018. jún. 14. 18:22
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

Gyakorin a buli miért egyenlő a dugással?

Amúgy ha Dubaiban él akkor velószínűleg arab, azért korlátoz be, ez kultúra.

2018. jún. 14. 18:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Neked van egy szimplan szar kapcsolatod, es a legaprobb dolgokkal foglalkozol, ahelyett, hogy az egesz kepet nezned. Ez lesz az egesz eleted egy ilyen faszi mellett. Tok mindegy, hogy arab, sved, tibeti... aki azt mondja, hogy az mas mert te no vagy, attol mit varsz? Hogy akarsz vele egyszer együtt elni? Egyenlo felkent letezni? Ezekkel foglalkozz, ne a klubokkal.
2018. jún. 14. 18:52
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább szakíts vele.

Egyébként meg nem vagyok egy buliba járó, de ha nekem bármit meg akarna tiltani a párom... Hát... Nem igazán sikerülne. Vagy megtenném vagy nem lenne párom

2018. jún. 14. 18:57
 19/28 anonim ***** válasza:
75%

Egy kalap szar ez, nem kapcsolat. Minek vagy vele, ha nem bízol meg benne???? Jobban is jár, ha szakítasz, vele, legalább kereshet magának normális nőt.

Ha neked nem tetszik, hogy bulizni menne, minek jöttél vele össze? Minek vagy vele? Akkor keress mást, de ne próbáld bekorlátozni. Annál jobban menekülni fog idővel. Nem a tulajdonod, hogy megszabd hova mehet és hova nem. Ezzel a szakítós érzelmi zsarolós dumáddal semmire nem fogsz menni.

Csak mert te nem jársz sehova, ő is zárja be magát? Ha meg akar csalni, meg is fog, hidd el, nem kell feltétlen buliba mennie hozzá. Hisztis p..csa vagy, semmi több. Nőként írom.

2018. jún. 14. 18:58
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Magadnak generáltad az egész problémát.
2018. jún. 14. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!