Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez járás, vagy mi?
Figyelt kérdés
Ha van egy férfi, akivel az első randin szexeltünk, de randi volt, és a másodikon ugyanez történt, de randi is volt, illetve kézenfogva mentünk mindenhol, találkozáskor, elköszönéskor, utcán, stb csók volt sokszor, és még találkozunk, akkor ez már jelentheti, hogy együtt vagyunk, vagy még nem? Nem merem megkérdezni, mert nem akarom elijeszteni... Beszélgetünk sokmindenről is, nemcsak a szexről, de még kell idő, hogy kiismerjük egymást. Mit tehetnék, hogy érdekes maradjak a számára?2018. jún. 14. 16:22
2/15 A kérdező kommentje:
Felnőtt kategóriába írtam, nyílván nem vagyok tini
2018. jún. 14. 16:30
3/15 anonim válasza:
Kedves kiscica!
Nyugodtan megkérdezheted a delikvestől óhajt-e kizárólagosan részesülni bájaid nyújtotta örömökben,vagy más elképzelései vannak.
Esetleg magadnak is feltehetnéd előtte azt a kérdést neked mik a terved ezzel a kapcsolattal.
Illetve egy nem eljesztésre máris jelentkezem míg kitalálod.
4/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne folytatni a közös programokat egy kapcsolatban?
31/f
5/15 anonim válasza:
tehát az első randin már szex is volt, meg a másodikon is, de kell idő hogy kiismerjétek egymást? ezt komolyan kérdezed vagy fáradt vagy?
7/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megbeszélheted vele. Ha akar tőled valamit akkor nem ijed meg, hanem megmondja, hogy ő is úgy gondolja veled. Ennyi randevú után már tudnia kéne hogy, mit akar tőled.
8/15 anonim válasza:
Miért nem kérdezel rá, hogy akkor most hányadán álltok? Szexelni nem féltél, de rákérdezni, hogy hogy álltok viszont igen...
9/15 anonim válasza:
Nálunk is volt mindenféle az elején és mi is kézen fogva járkáltunk. Én megkerdeztem hogy akkor most járunk? :D szerintem miután már mindenhogyan láttátok és éreztétek egymást ez nem gáz kérdés.
10/15 anonim válasza:
Kár ezt kérdezni. A pasi csak rájár megdugni. Cserébe elviszi sétálni, meg megfogja kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!