Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert zavar, hogy az exemnek van valakije?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nekem van mar parom, szeretem ot es minden jo is koztunk.
Az exemmel, ha fizetnenek se akarnam ujrakezdeni.
Viszont most mondta a baratnom, hogy van valakije.
Miert zavarhat ez engem? Nem erzek mar iranta semmit
2018. jún. 14. 12:56
1/4 anonim válasza:
Piszkálja az egód, hogy nem vagy pótolhatatlan és túllépett rajtad, ennyi az egész. Sokakkal előfordul.
2/4 anonim válasza:
ilyenkor szoktam megkérdezni: mosogatás, házimunka el van végezve hogy ennyire ráérsz hülyeségekkel feleslegesen foglalkozni? :D
3/4 anonim válasza:
#2 fogadjunk férfi vagy, aki se nem dolgozik,se nem segít be a házimunkába,de azért a pofája az nagy.
4/4 anonim válasza:
fogadjunk, hogy te meg egy savanyú, humortalan pi.cs@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!