Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Atyafi biztos vagy benne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atyafi biztos vagy benne, hogy előnytelen a külsőd? Elhiszed nekem, hogy a kisugárzás a férfiaknál sokmindent felülír?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 21:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9! pl szeretnéd? félig hobbid lenne..
2018. jún. 13. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Mondanál olyan nehéz fizikai munkát, ami bárki hobbija? Vagy ide is kapok egy piros kezet?
2018. jún. 13. 22:43
 13/14 A kérdező kommentje:

nem pontoztalak le sehol

nem bárkié, hanem az enyém és mezőgazdasági vállalkozás 500 feletti munkaművelettel

2018. jún. 13. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Falun laktam. A mezőgazdaságban akkor érdemes dolgozni főállásban, ha az embernek van hozzá elég forrása és eszköze. Ha ez adott, akkor azért nem kell megszakadnia a munkában és elég sok dologra maradhat ideje. A régi szomszédunk mezőgazdaságban dolgozott, volt földje és teheneket tartott. Kb. 2 évente cserélték az autókat és nagyon fullos volt a házuk belül. Nem szakadtak meg a munkában, sokszor mentek nyaralni. Bírtam őket.

Amúgy, az is egy választás, ha valaki nem akar kondizni. Nincs ezzel gond, viszont felesleges a nehéz fizikai munkával takarózni. Nyugodtan lehet azt mondani, hogy nem akar az illető kondizni.

Köszi, ha nem nyomtál pirosat! Esetleg a #9-es válaszomra kapok egy zöldet? :)

2018. jún. 13. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!