Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen az a lány, akiben a nemi szervén kívül más értékeket is képesek vagytok meglátni? Milyen tulajdonságokkal, személyiséggel kell, hogy rendelkezzen?
Figyelt kérdés
Sokan írjátok itt, hogy „üríteni“ használjátok csak a lányokat, mert, hogy az egyetlen értékük, ami a lábuk között van. Milyen elvárásoknak kellene megfelelnie, hogy többet is lássatok benne? Tehát ne azt írjátok, hogy milyen NE legyen, hanem hogy milyen az a lány, akivel el tudnátok képzelni, hogy kapcsolatotok legyen, barátnőként is gondoljatok rá.2018. jún. 12. 22:26
11/14 anonim válasza:
Megmondom őszintén ezt leírni lehetetlen.
Jön egy nő, és egyszer csak azt mondod ejha, de hasonlóan látja a dolgokat, de tettszik a személyisége, de jó a kisugárzása, de nyugodt és szimpatikus a viselkedése.
Tudom nyomi vagyok de én soha nem azt nézem mi van a lába között (persze ne lógjon ott semmi :).... ), sem azt hogy mennyire jó a segge, melle... Legyen ápolt, adjon magára, ne legyen elhízva, nekem ennyi bőven elég. Nem kell szupermodell, nem érdekel hol hány centi, sem ilyesmi baromságok...
12/14 anonim válasza:
Kedves, itelligens, barátságos, empatikus, humoros, aranyos, gondoskodó, jószívű, de legyen harcias is, vadmacska... ezek a tulajdonságok amik számomra fontosak egy nőben, de még sorolhatnék ilyeneket.
13/14 anonim válasza:
olyan legyen akit érdemes szeretni
exekből sokat tanultam, hogy nem feltétlen 1-1 jó tulajdonság mérvadó, ha közben ott van számos rossz, vagy kialakul számos rossz
14/14 anonim válasza:
üríteni, lol. csak nyomorékok mondják ezt, akik senkibe se tudnak üríteni, vagy az ilyen elbszott emberek, akik valami különös oknál fogva elbszott embereket vonzanak be. szexeljenek vele már az első, második randin, mert miért vérnénk, de aztán sír hogy jaj micsoda ribit fog ki mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!