Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire izgultok, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire izgultok, ha meglatjatok azt a lányt, aki tetszik?

Figyelt kérdés
Mit tesztek? ( pl.: nem tudjatok, hogy mit csinaljatok, mert zavarban vagytok/ elmentek onnan, stb.....)

2015. dec. 22. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát elmenni nem megyek, inkább jó lenne, ha észrevenne és gondolna valamit rólam. Ha összejön egy szemkontaktus, akkor vagyunk zavarban. Akkor jön, elkapjuk a tekintetünket, és elkezdünk nézni mindent, plafont, földet, bármit, ami nem a lány.
2015. dec. 22. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Én mesterien álcáztam. Senkinek nem tűnt fel, hogy tetszik nekem. Egyszerűen, mintha egy normális ember lenne, aztán ennyi. Talán neurológiai szinten lehetett volna látni valami változást, de amúgy nem. Ennyi. Ilyen egy kemény fiú, nem hajt fejet egy érzésnek! :P
2015. dec. 22. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én elszoktam zavaromba menni,de erre a lány azt hiszi hogy nem akarok semmit,pedig csak félénk vagytok
2015. dec. 22. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!