Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy átlagos nő is tud magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos nő is tud magának fogni szexre nagyon jóképű férfit vagy ez csak a szép nők pivilégiuma?

Figyelt kérdés
Mondjuk szexkapcsolatra.
2018. jún. 12. 20:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom, átlagosnak számítok-e, testre szerintem alatta vagyok, arcra átlag felső része talán, de eddig egy kivétellel extrán jóképű férfiakkal voltam kapcsolatban - bármilyenben.
2018. jún. 12. 21:29
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Átlagosként az átlagosok közül válogassál. Biztos jól esnek az ilyen kamu kommentek, mint az első, szépen fel is értékeli a sok femináci egymást, de jó lenne felébredni az álmodozásból. Átlagosként miért akarsz te jó pasit? Ugyan ezt írom oda is, amikor átlagos fiú csorgatja a nyálát népszerű instapitsára. Persze ott kapom tőletek a 100%-ot, itt a nullát fogom, de nem érdekel, én őszinte vagyok.
2018. jún. 12. 21:31
 13/20 anonim ***** válasza:
33%

13asnak és Jaguarnak adok igazat.

Egyébként az online társkeresés világában, kinézettől és ápoltságtól függetlenül aki nem tud egy szexet összehozni nőként, az életképtelen. Más, ha nem akar, de egy ilyen eltorzult, hipergám, nőknek kezdvező környezetben aki egy kósza dugást nem tud összehozni azzal nagyon vészesen komoly bajok vannak.

2018. jún. 12. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha a nők olyan „könnyűvérűek”, szabadosak, ahogyan Jaguar írja a 6-os válaszában, akkor hogy lehet az, hogy az itteni férfiak mégsem tudják őket ágyba vinni? Akkor nem az van, hogy nektek sincs nehéz dolgotok, mert nem kell sokat küzdeni, sokat teljesíteni azért, hogy lefeküdhessetek velük?

Vagy szerintetek ezek a nők kikkel szexelnek? Nem férfiakkal?

Mivel vagytok ti rosszabbak, mint az utcán látott kövér, alacsony, kopaszodó, igénytelen, ronda arcú férfiak, akik mégis a barátnőjük kezét fogják séta közben? Ti vagytok ennyire kevesek, vagy azok a férfiak tudnak nálatok ennyivel többet?

2018. jún. 12. 22:41
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

14

Azok a "ronda kopaszodó férfiak" valószínűleg átlagos férfiak, csak egyes nőknek az egekben vannak az igényeik.

Amúgy igen, én pl ronda vagyok.

2018. jún. 12. 23:06
 16/20 anonim ***** válasza:
Valaki elmondaná, hogy a szabályzat melyik pontját sértette a hozzászólásom és miért lett törölve?
2018. jún. 12. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:
90%

Jaguar-Warrior, neked legjobb esetben is kb. 300 nőismerősöd lehet. Ha a 12 éven aluliakat és a 60 év felettieket leszámítjuk, marad kb. 200. Vonjuk még le azokat, akikkel igazából 2 szót nem beszéltél életedben, csak egyszer láttad és bejelölted facebookon, marad 100. Ők lehetnek azok, akikkel pár szónál többet is váltottál már. Hányan lehetnek, akiknek a szexuális életéről tudsz is valamit, és nem küldött el rögtön a jó büdös francba, amikor erről kérdezted? Talán 40, ha beleszámítjuk azokat is, akikkel arctalanul leveleztél a facebookon meg a gyakorin - apropó, honnan tudod, hogy valóban nők voltak és nem álprofilról írogató, szórakozni vágyó kisfiúk? Mindegy, jóindulatú leszek, mondjuk, hogy tényleg nők voltak. Sőt, számoljuk hozzá még az olyan ismeretleneket is, mint a Jóskapista szomszédjának az unokahúga, akiről hallottad, hogy mekkora rbnc. 50.

Egy átlag magyar falu lakossága 4000 fő, ennek kb. fele nő. Budapest lakossága 1,8 millió fő, ennek kb. fele nő. Magyarország lakossága 10 millió, ennek kb. fele nő. A Föld össznépessége 6 milliárd fő, ennek kb. fele nő.

Ehhez képest te maximum 50 nő elmondásai és viselkedése alapján jelented ki, hogy milyen a nők "többsége". Gratulálok XD

2018. jún. 13. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudok átlagos nőként.
2018. jún. 21. 16:58
 19/20 anonim ***** válasza:
#15: Küldj már magadról egy képet, hogy mit is tartasz átlagosnak...
2018. jún. 21. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:
#18*
2018. jún. 21. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!