Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a mai "férfi"? Ők akarnak maguk mellé "normális" nőt?
"A mai huszonéves csajok királylányok - magyarázza Levente. - Apa-anya eltartja őket (amúgy ezzel a mamahotellel mért csak a fiúkat csesztetik?), és elvárják, hogy legyen pecód, vidd nyaralni, fizesd a négyezer forintos műkörmét, ő meg szétteszi a lábát, és kész."
"Én sem vennék el egy lányt, aki minden nap kipakolja a csöcseit az instára - fűzi hozzá Levente - nekem nem gold digger kell ("aranyásó", aki csak a pénzre utazik - a szerk.), hanem törődés. Megcsinálom én a kávét, meg besegítek a házimunkába, nem kell engem kiszolgálni, de érezzem már, hogy egy nő van velem, aki szeret meg van neki aurája."
Értem én, hogy nehéz manapság a saját lábadra állni, meg nehéz körülmények közül jöttek, de akik így gondolkodnak, nem érzik, hogy az ő "szintjükön" pont azok a nők vannak, akiket szidnak? Pont annyira gyerekesen viselkednek, mint a "királylányok", mégis többre tartják magukat.
A környezetemben élő pároknál pl. egyik nő sem várja el a férfiismerőseimtől a felsoroltakat. Szóval valószínű, hogy a cikk interjúalanyai próbálkoznak rossz helyen.
Mindenesetre bírom ezen az oldalon, hogy értelmes vita és ellenérvek nélkül pontoznak le suttyómban egyesek összeszedett, és normálisan megfogalmazott véleményeket.
Elolvastam a cikket, és az a baj, hogy ezeknek a fiúknak sajnos igazuk van. Nincs jövőkép, a fizetésekből nem lehet félretenni... így tényleg elég nehéz elköltözni otthonról. Ez a magyar valóság.
Nem az önállósággal meg a kényelemmel van itt a fő probléma.
Pont olyan ez, mint mikor azt nyomatják, hogy a nők nem akarnak szülni, mert nem akarják feladni a kényelmes életüket... hát hol van itt kényelmes élet???? Inkább megszakadás van, a nők és a férfiak részéről is, a semmiért..
"Nincs jövőkép, a fizetésekből nem lehet félretenni... így tényleg elég nehéz elköltözni otthonról. Ez a magyar valóság."
Ha nem ért különösebben semmihez és nincs piacképes tudása, amit megfizetnének (mert léteznek ilyenek még a "magyar valóságban" is), akkor irány külföld (csak az meg ugye túl kényelmetlen lenne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!