Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek miért kell feltétlenül új autó? (bővebben lent)
Előre leszögezem, hogy ez nem nőgyűlölő kérdés, nem az ismerkedési szakaszban történik ez, hanem amikor sok ideje együtt vannak (együtt is élnek) és az adott pár autót akar vásárolni.
Összegyűjtik az összeget, és jön a kérdés; milyen modell legyen?
Az ismerettségi körömben azt összes nő azt mondta, neki mindegy, csak új legyen. Ez az ilyen pénztárcával megadott embereknek valami 1.2es (jó esetben, sok van 1000 kobcenti alatt) kisautót jelent.
A párjaik inkább próbálták őket rábeszélni egy 5 éves német kocsira, vagy egy Toyotara, amire nagy nehezen került sor (egy kivétellel, de ott tényleg papucs a csávó)
Kérdezem én, hogy miért fontos annyira, hogy egy autó uj legyen, amikor azon az áron kapsz használtat sokkal jobban?
Nem tudkm hogy a noknek miert kene uj auto.
De mivel ferfi nem vagyok max egy ufo lehetek. Igy valaszt nem tudok adni.
Es a tobbi lany ismerosom is ufo ezekszerint 1-2 ot kiveve.
Hat Istenem a pasiknak meg miert fontos eleve ez az auto kerdes? Ez az Isten vagy mi?
Kerdezd meg az autos topicban, hogy miben jobb es miben rosszabb egy uj auto egy reginel.
Nekem pl annyibol vonzobb egy uj, hogy tutira nincs szethajtva, megberhelve, stb.
Amilyen idehaza a kozlekedesi stilusa az atlagnak, meg amilyenek az utak, nem tudom, mennyire biznek hasznalt kocsiban.
Inkabb legyen valami kicsikocsi, de ne legyen szetverve.
17 de egy kicsikocsi nem kényelmes, kevés extra van benne (rádió, légzsák, elektromos ablakok, stb) míg egy 5 éves Toyota Corolla minden szempontból rendben van.
Egy unalmas autót meg ki hajtana szét? Meg persze jelei vannak, ha rúgták neki. Aki keménykedik az tuningolt is.
Kicsikocsim van, es imadom, hogy nincs telepakolva minden folosleges sz..rral :)
Azt meg nehogy elhidd, hogy csak a sportos tuning kocsikat hajtjak szet :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!