Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bejön a mai nőknek?
22
Férfiakkal dumálok nőként, nem nőkkel :D Meg amúgy is mi az a phaszkalap? Soha nem hallottam róla :D
Süt rólad az értelem. Remélem csak poén volt ez a "Meg amúgy is mi az a phaszkalap? soha nem hallottam róla" dolog.
Mivel itt nem igen megengedett a káromkodás #22 válaszoló felismerhetően leírta, hogy hogyan is nevezik a hozzád hasonló jó madarakat.
Elvileg 30 éves szavazati joggal rendelkező,felnőtt férfi vagy, értened kéne a leírtakat. Válaszolva a kérdésre..nem, nagy részének ez nem jön be.
24
Természetesen értettem, csak nem vettem fel :D nem érzem magamat annak :) Érdekes, valamelyik nőnek bejön szoktam röhögni vele erről :D
Ezek után nem csodálom a választások eredményét....milyen emberek vannak kis hazánkban....
De hogy válaszoljak: nem jön be. Se a mai nőknek, se a tegnapiaknak. A holnapiakról meg már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!