Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan férfival, aki nem kedveli az alábbi humort? 👇
Konkrétan az Irigy Hónaljmirigyet és egyszerűen nem vicces szerintem, amit művelnek. Az efféle zs kategóriás kiizzadt poénok nem jönnek be, velem van a baj? Azt mondják, jó a humorérzékem, improvizálok inkább, de az ilyenektől falra mászok, aki IH-t és társait isteníti.
Kort is írj!
Én pl. kifejezetten szeretem a régi mirigyes dolgokat, de ha a választottam nincs oda érte, az még nem kizáró ok. Ezen felül mást is szeretek és biztos lenne más, amit a másik szeret, én meg nagyon nem.
Szóval igen, járnék, ha ezt leszámítva hasonlítana a humorunk.
24/N
#14 Ez eskuszom nekem fajt :D
Ja es az mar reg rossz ha valakinek bizonygatnia kell magarol hogy humoros.
25nek igaza van, ha humoros vagy nevetnek, kész
fel kéne tűnnie...
Nekem sem tetszenek azok... Viszont mérnöknek tanulok és nálunk valahogy a szubkultúra része ótvarszar szóviccekkel szórakoztatni egymást. Biztosan zsibbasztanám a párom agyát is vele, nem baj, ha nem röhög, az sem, ha lekarmolja magát, de attól még kapna belőle.
Persze, más humor is megy. Ha a sötét humor sem zavarja, ki fogja bírni a kapcsolatunk.
21L :D
Én úgy vagyok az IHM-mel, hogy egyes (főleg régebbi show-ikat) kedvelem meg pár poént, néhányat erőltetettnek tartok belőlük. Ha a férfi, akivel ismerkedem, nem kedveli, az nem baj. Ha engem hülyéz, debilez, proliz amiatt, mert szeretem vagy folyton emiatt szekál, az baj lenne.
(nekem is van olyan humor, amit én nem annyira értékelek, párom jobban, de attól még működőképes a kapcsolatunk).
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!