Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan férfival, aki nem kedveli az alábbi humort? 👇
Konkrétan az Irigy Hónaljmirigyet és egyszerűen nem vicces szerintem, amit művelnek. Az efféle zs kategóriás kiizzadt poénok nem jönnek be, velem van a baj? Azt mondják, jó a humorérzékem, improvizálok inkább, de az ilyenektől falra mászok, aki IH-t és társait isteníti.
Kort is írj!
Nem számít annyira.
Pl.a barátom szereti a stand uposokat, én meg pont olyannak látom, mint te az IH-t. Ettől még jó páros vagyunk :)
Szerintem ennek nem kellene gondnak lennie.
Nem ezen múlna, de olyan fiúval nem is járnék, aki azt hiszi hogy igen.
2, " Azt mondják, jó a humorérzékem, improvizálok inkább" valahogy ez az a tipikus módban és stílusban megírt közlemény, ( ezt nem lehet jól elmagyarázni, ezt érezni kell..:D) amitől meg én megyek falra, és tré a tré :D
Ez viszont, hogy nem nézel tv-t és sorozatokat kizáróok lenne nálam,mert én mozi/sorozatfüggő vagyok és fontos számomra, hogy olyan barátom legyen, akivel együtt is tudunk filmezni.
23/L
Na megvan az emberem,csak káső, már lefoglaloztak,lol,amugy irigyeket én sem szeretem,eröltetett és hát néha még gáz is a poén. Family guy south park belefér,én is inkább az éltrajzi drámákat szeretem. Az én poénjaim is általában nagyot durranak és célzottan szolnak. :D
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!