Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy gazdag, sármos férfivel, de (lent)?
Figyelt kérdés
Szóval megismertem, nagyon megfogott. Úgy éreztem, úristen... De van barátnője, mint kiderült. Nem is akárki, egy lúzer csaj, aki féltékenyen néz minden nőre. A barátnője sovány, nem is tudom, nagyon átlagos a megjelenése, nem ad magára, csak a kényelem érdekli. És nem csinált semmit egész végig csak el nem mozdult a férfi mellől, és onnan vetett féltékeny, lapos pillantásokat mindenkire, azt üzenve hogy "ő az enyém, el a kezekkel gonosz ribi".
Nem tudom, hogy van olyan mázlija, hogy ilyen férfi a barátja. A többi hasonló kaliberű csajt lúzer pasikkal látni. Elvileg neten ismerkedtek meg.
2018. jún. 10. 21:51
11/11 anonim válasza:
"em is akárki, egy lúzer csaj,"
Itt szerint te vagy a lúzer kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!