Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy gazdag, sármos férfivel, de (lent)?
Szóval megismertem, nagyon megfogott. Úgy éreztem, úristen... De van barátnője, mint kiderült. Nem is akárki, egy lúzer csaj, aki féltékenyen néz minden nőre. A barátnője sovány, nem is tudom, nagyon átlagos a megjelenése, nem ad magára, csak a kényelem érdekli. És nem csinált semmit egész végig csak el nem mozdult a férfi mellől, és onnan vetett féltékeny, lapos pillantásokat mindenkire, azt üzenve hogy "ő az enyém, el a kezekkel gonosz ribi".
Nem tudom, hogy van olyan mázlija, hogy ilyen férfi a barátja. A többi hasonló kaliberű csajt lúzer pasikkal látni. Elvileg neten ismerkedtek meg.
Az első válaszadóval értek egyet.
Hagyd őket békén, borzasztóan lekezelő stílusod van.
Ugye ismered azt a herceget aki a fél világot bejárta a szerelemért és végül egy koldus lányban találta azt meg, amire vágyott?
S hogy cserébe a koronájáról is lemondott?
Amiről te beszélsz, hogy ki átlagos ki nem, az csak a te fejedben létezik és azokéban akik hasonlóan szélsőséges, más embereket lenéző, alpári, magukat istennek képzelő stílusban gondolkodnak, beszélnek, vagy épp tesznek fel itt kérdéseket, melyek valójában nem is kérdések.
Ne szóld le a barátnőjét,nem véletlenül van vele.
Attól még, hogy szerinted átlagos kinézetű, a személyisége lehet elragadó.
Hagyd őket szépen békén,majd Rád is rád talál a szerelem... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!