Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok inkább hagyják szenvedni a párjukat és nem teljesítik fétises vágyaikat?
Különben is, néma gyereknek anyja sem érti szavát, nem vagyunk gondolatolvasók, szóval ha valaki nem nyögi ki, hogy neki az a fétis sokat jelent, akkor hadd ne kelljen már a partnernek kitalálni, hogy a másiknak van valami baja.
Tegyük fel, van egy pár, a férfi fétises, a nő elutasítja azt a fétist, de még nem tudják egymásról. Egyszer a férfi szóba hozza, hogy kipróbálhatnák, a nő nem megy bele, a férfi nem hozza szóba többé, de kínlódik, mert ő szeretné, a nő meg azt hiszi, hogy lerendezték a témát, mert a férfi nem hozza fel. Ez így nem oké.
#24: Az, hogy te a megtehetiket vádaskodásnak tartod és olyanokat próbálsz belemagyarázni, aminek semmi köze a dologhoz, az a saját prekoncepciód és nem az én állításom.
Miért, nem tehetik meg? De. Akkor miről beszélsz?
Sehol sem írtam, hogy tűrnie kell. Leírtam, hogy miért maradnak sokan rossz kapcsolatban. Maradnak? Igen.
#27: Nézd, ezt én elfogadom és nem is erről írtam. Tök jó, hogy te ezt vagy azt csinálod. Én pl. naponta olvasok. Más meg nem.
(És az analfabéták nyomkodják a piros kezecskéket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!