Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok inkább hagyják szenvedni a párjukat és nem teljesítik fétises vágyaikat?

Figyelt kérdés
Miben már egy sima fétis mint az orál?
2018. jún. 10. 21:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
A #17-es és a #18-as válasz ugyanarról szól, csak máshogy megfogalmazva. Az egyik lepontozva, a másik fel. Tényleg a 4 millió analfabéta országa vagyunk.
2018. jún. 11. 16:04
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz a lényege a két hozzászólásnak. Olvasd csak el még egyszer. Az a "mert megtehetik" kb. olyan, mint a "mert megérdemlem" reklám, marhaság. Nem akarok én senkit kínozni azzal, hogy nem vagyok vevő minden fétisre, senkinek nem kötelező velem maradni, az, hogy valaki nem szakít, mert kell neki egy lyuk, a saját hülyesége, nem a másik fél bűne. Ugyanúgy szabadon dönthet arról egy férfi is, hogy inkább mással próbálkozik, mint ahogy egy nő szabadon dönthet arról, hogy nem csinál szexben olyat, ami neki nem jó. A férfinek sem kell olyat csinálnia a szexben, ami neki nem jó. Csak ugye ezt egyesek megcsalással oldják meg, ami megint nem jó... Persze, ha a pár megbeszéli, hogy legyen nyitott kapcsolat, és ebbe mindketten szabadon belemennek, az is egy megoldás lehet, ha amúgy jó a kapcsolat, csak azok a fránya fétisek... Nekem pl. egy orál is problémát okoz, hányingeres vagyok, nem akarom csinálni. Ha tegyük fel, olyan párom lenne, aki meg erre nagyon vágyik, és én ezt nem tudom neki megadni, de egyébként szeretjük egymást, együtt tervezünk, hajlandó lennék nyitott kapcsolatba belemenni, ha ettől jobb lesz. Ha megcsalna emiatt (mármint hazudna és a hátam mögött csinálná, tehát nem megegyezéses alapon úgy, hogy tudok róla), akkor kihajítanám.
2018. jún. 11. 16:36
 23/29 anonim ***** válasza:
#22: A megtehetik és a megérdemlik nem ugyanolyan dolgok. Ha valaki megtesz valamit, logikus, hogy megteheti... Ha nem tehetné meg, akkor nem tudná megtenni. Ha megtudja tenni, megteheti. A megérdemli dolog teljesen más.
2018. jún. 11. 16:43
 24/29 anonim ***** válasza:
De hülyeség mindkét állítás, a reklámszöveg is, meg ez is. Mi az, hogy mert megtehetik? Ez vádaskodás. Miért, a férfinak tűrnie kell, hogy olyan nővel van, akinek mások a szexuális igényei? Nem kell tűrnie, szakíthat, kereshet mást.
2018. jún. 11. 16:56
 25/29 anonim ***** válasza:

Különben is, néma gyereknek anyja sem érti szavát, nem vagyunk gondolatolvasók, szóval ha valaki nem nyögi ki, hogy neki az a fétis sokat jelent, akkor hadd ne kelljen már a partnernek kitalálni, hogy a másiknak van valami baja.

Tegyük fel, van egy pár, a férfi fétises, a nő elutasítja azt a fétist, de még nem tudják egymásról. Egyszer a férfi szóba hozza, hogy kipróbálhatnák, a nő nem megy bele, a férfi nem hozza szóba többé, de kínlódik, mert ő szeretné, a nő meg azt hiszi, hogy lerendezték a témát, mert a férfi nem hozza fel. Ez így nem oké.

2018. jún. 11. 17:00
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

#24: Az, hogy te a megtehetiket vádaskodásnak tartod és olyanokat próbálsz belemagyarázni, aminek semmi köze a dologhoz, az a saját prekoncepciód és nem az én állításom.

Miért, nem tehetik meg? De. Akkor miről beszélsz?

Sehol sem írtam, hogy tűrnie kell. Leírtam, hogy miért maradnak sokan rossz kapcsolatban. Maradnak? Igen.

2018. jún. 11. 17:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Nézd, ha én tudom, hogy valaki csak azért van velem, mert kell neki egy lyuk, de egyébként kínlódik a fétise miatt, akkor én szakítok. Nem volt még ilyen, de megtenném. Miattam senki ne szenvedjen a fétiseivel...
2018. jún. 11. 17:22
 28/29 anonim ***** válasza:

#27: Nézd, ezt én elfogadom és nem is erről írtam. Tök jó, hogy te ezt vagy azt csinálod. Én pl. naponta olvasok. Más meg nem.

(És az analfabéták nyomkodják a piros kezecskéket...)

2018. jún. 11. 17:26
 29/29 anonim ***** válasza:
Mert a régi, bevált módszerek sokaknak jó, az új meg bizonytalanságot szül.
2018. jún. 11. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!