Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 évesen haverokkal a Balaton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen haverokkal a Balatonnál?

Figyelt kérdés

15 éves lány a barátaival akar elmenni a Balatonra. A szállás nem gond, már megvan...

A barátja is ott lesz, akivel már régóta együtt van. Elengedjem?

2010. jún. 16. 13:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%
mennyi időre megy? egyébként én ezt elég korainak gondolom, amellett, hogy nem gondolom magam túl szigorúnak nevelés terén.
2010. jún. 16. 13:16
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

Én 15 évesen örültem, hogy 11-ig elengednek nem még, hogy a pasimmal a Balcsira, hát mindenesetre ha el is engeded irass neki fel valami fogamzásgátlót.

( Én nem engedném el, hozzáteszem az ő érdekében, azért 15 évesen nem olyan fejlett még, hogy elveszítse a szüzességét ha egyátalán az még)

2010. jún. 16. 13:23
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

én elengedném

gondolj bele mennyire rossz neki, hogy azon fog gondolkozni h épp mit csinálnaka többiek

meg 1 időre biztos nagyon mérges lenne rád

meg ha a barátját is ismered, akkor miért ne?

2010. jún. 16. 13:24
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha elengeded,ha jó kapcsoltban vagytok,adj neki óvszert.Úgyis megoldják maguktól a dolgokat,akkor is ha tiltod,inkább tudja hogy bízhat benned.
2010. jún. 16. 13:25
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

figyu, legtöbb kiscsaj biztos hazudott vna hogy a bnőjénél alszik meg ilyenek...

tiszeteld benne h őszinte volot és becsüld meg, engedd el

mert ha nem, legközelebb hazudni fog

és örülj neki h őszintén elmondta!!!!

megérdemli,h. elengedd

2010. jún. 16. 13:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem engedd el

ha megbizol a lányodba mindenképen, ha nem akor simán adj neki egy kotont:D de ha annyira azt akarja csinálni a barátjával akor megteheti másholis, nem muszály ahoz balatonra meniük.. enged el hadd éreze jol magát

2010. jún. 16. 14:03
 17/24 anonim ***** válasza:
na, h döntöttél?
2010. jún. 16. 14:39
 18/24 anonim ***** válasza:
engedd el!! ha nem engeded el máshol fognak dugni;)
2010. jún. 16. 16:10
 19/24 anonim ***** válasza:
jajaja engedd el egy 15 évesenek nincs annál nagyobb buli minthogy eggyüt legyenek szülőknélkül, ismeretlen helyen. kicsit riasztónak hangzik, de ők még nem az basszunk be mint állat az van amit mi akarunk korosztály, egy 17 éves inkább az
2010. jún. 16. 16:19
 20/24 anonim ***** válasza:
ja amúgy 17/f xD
2010. jún. 16. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!