Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen haverokkal a Balatonnál?
15 éves lány a barátaival akar elmenni a Balatonra. A szállás nem gond, már megvan...
A barátja is ott lesz, akivel már régóta együtt van. Elengedjem?
Én 15 évesen örültem, hogy 11-ig elengednek nem még, hogy a pasimmal a Balcsira, hát mindenesetre ha el is engeded irass neki fel valami fogamzásgátlót.
( Én nem engedném el, hozzáteszem az ő érdekében, azért 15 évesen nem olyan fejlett még, hogy elveszítse a szüzességét ha egyátalán az még)
én elengedném
gondolj bele mennyire rossz neki, hogy azon fog gondolkozni h épp mit csinálnaka többiek
meg 1 időre biztos nagyon mérges lenne rád
meg ha a barátját is ismered, akkor miért ne?
figyu, legtöbb kiscsaj biztos hazudott vna hogy a bnőjénél alszik meg ilyenek...
tiszeteld benne h őszinte volot és becsüld meg, engedd el
mert ha nem, legközelebb hazudni fog
és örülj neki h őszintén elmondta!!!!
megérdemli,h. elengedd
szerintem engedd el
ha megbizol a lányodba mindenképen, ha nem akor simán adj neki egy kotont:D de ha annyira azt akarja csinálni a barátjával akor megteheti másholis, nem muszály ahoz balatonra meniük.. enged el hadd éreze jol magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!