Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szoktatok a haverokkal a csajokról bszélgetni? 16/L
Pl. mikor két srác (haverok) együtt vannak, sétálgatnak az utcán, és arrajön egy csaj, akivel már beszélgettek párszor, és most rámosolyognak arra a csajra. Mit gondoltok ilyenkor?:D Miért mosolyogtok rá, és miről beszélgettek a mosolygás és csajnézés közben?:D
Pls. írjatok kort is:)
Hát én ha egy haverommal látunk egy nagyon jó nőt, akkor mindig egyszerre elmondunk, egy "Úgy szét b@sznám"-ot :D
Így nem szoktuk külön kibeszélni, hogy jaj a haja vége töredezett, stb.
Összkép a lényeg.
17F
Hát mi úgyszoktuk,h megyünk,és ha vmelyikünk lát egy jó csajt, akkor pisszeg a másiknak, h sasold már :)
Aztán átvizsgáljuk,és levonjuk a végső következtetést:D
Pl.: de szép szeme volt, aztakulva milyen jó segge van ,ilyesmi :)
Meg sokszor megbeszéljük, h mongyuk nekem tetszik a csaj,de havernak meg nemjönbe,van ez így.
Jah és még haver mindíg mondja, h elmegy egy jó csaj, h "nemsemmi" :D
F/17
Haverral sétálunk, megy egy jó csaj, utána fordulunk, és egyikünk elkezdi: "Nekem már ébredezik a kicsike" :D
Ez csak EGY példa volt :D
15/F
Természetesen ha egy jó csaj elmegy mellettünk, összenézünk, és biztos jön valami tipikus megjegyzés :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!