Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit szoktatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit szoktatok a haverokkal a csajokról bszélgetni? 16/L

Figyelt kérdés

Pl. mikor két srác (haverok) együtt vannak, sétálgatnak az utcán, és arrajön egy csaj, akivel már beszélgettek párszor, és most rámosolyognak arra a csajra. Mit gondoltok ilyenkor?:D Miért mosolyogtok rá, és miről beszélgettek a mosolygás és csajnézés közben?:D

Pls. írjatok kort is:)

2009. szept. 26. 13:24
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Hát én ha egy haverommal látunk egy nagyon jó nőt, akkor mindig egyszerre elmondunk, egy "Úgy szét b@sznám"-ot :D

Így nem szoktuk külön kibeszélni, hogy jaj a haja vége töredezett, stb.

Összkép a lényeg.

17F

2009. szept. 26. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi úgyszoktuk,h megyünk,és ha vmelyikünk lát egy jó csajt, akkor pisszeg a másiknak, h sasold már :)

Aztán átvizsgáljuk,és levonjuk a végső következtetést:D

Pl.: de szép szeme volt, aztakulva milyen jó segge van ,ilyesmi :)

Meg sokszor megbeszéljük, h mongyuk nekem tetszik a csaj,de havernak meg nemjönbe,van ez így.

Jah és még haver mindíg mondja, h elmegy egy jó csaj, h "nemsemmi" :D

F/17

2009. szept. 26. 13:39
 3/7 A kérdező kommentje:
:D:D
2009. szept. 26. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Haverral sétálunk, megy egy jó csaj, utána fordulunk, és egyikünk elkezdi: "Nekem már ébredezik a kicsike" :D

Ez csak EGY példa volt :D

15/F

2009. szept. 26. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ha egy jó csaj elmegy mellettünk, összenézünk, és biztos jön valami tipikus megjegyzés :D

16/F

2009. szept. 26. 14:34
 6/7 A kérdező kommentje:
kb ilyen válaszokat vártam:D köszi:D
2009. szept. 26. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hááát..leginkább a kinézetét meg azt hogy ki mit csinálna vele :P érted ? :)
2009. szept. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!