Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a páromnak hogy borzalmas ajándékozó?
Figyelt kérdés
Nagyon rég óta ismerjük egymást de csak néhány hónapja vagyunk egy pár. Az első alkalommal töltöttük együtt a születésnapomat, egy óriási plüss medvét és egy szupermarketben vett hervadozó csokor rózsát kaptam. Nem rég az exbarátnője születésnapjára voltunk hivatalosak, természetesen nem mentünk el, de ajándékot azt vett: tusfürdőt és dezodort. Csak szerintem szörnyűek ezek az ajándékok? Nagyon szeretem a párom, nincsenek nagy elvárásaim, de úgy gondolom hogy vagy jót, vagy semmit. Ő biztosan úgy gondolja hogy ezek jók, ezért sajnálom neki megmondani. A kamaszkori szerelmemtől jól esett a plüss medve de felnőtt nőként nem igazán. Mit tegyek?2018. jún. 9. 19:18
11/11 anonim válasza:
Egy felnőtt férfinak legkésőbb az enyhébb utalások táján fel kellene ismernie, hogy pocsék ajándékokat vesz. Persze, lehet jönni az "az a lényeg, hogy szívből jöjjön" baromsággal, de szerintem nem olyan világot élünk, hogy olyan szirszarokra dobáljunk ki pénzt, ami még csak nem is tetszik az ajándékozottnak. Beszéljetek róla és ha értelmes, felnőtt férfi, akkor felfogja, hogy változtatnia kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!