Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is lekoptatnátok azt a fiút/lányt, aki ezt hallgatja?
Figyelt kérdés
Első a felkapott videók közt youtubeon, csomóan osztogatják facebookon.
https://www.youtube.com/watch?v=mdS35VGybHQ
Mi a szar ez? :D Ez lenne a magyar közízlés? Én vagyok öreg, vagy tényleg k_rva szar ez a zene?
2018. jún. 8. 22:05
11/21 anonim válasza:
Mindenevő vagyok zene téren, nekem aztán tökre mindegy ki mit hallgat. Annyi hogy plusz pont ha van közös kedvenc :D
12/21 anonim válasza:
A táncos csajszit megsunáznám, szexi combjai vannak.
Kb. ennyi pozitívum van az egészben.
Inkább hallgatnám 1 óráig a Darude - Sandstorm-ot, mint ezt 20 percig.
13/21 anonim válasza:
Szerintem hogy ez a szar felkapott legyen fizettek is úgy 200.000. nézőért a neten:D Nem vicc van ilyen, és szerintem ezt a szart is így futtatják fel:D Vesznek like-ot meg nézettséget, aztán majd visszahozza a pénz ha elmegy egy lakatos faluba 200-400e.-ért egy órára fellépni.
14/21 anonim válasza:
Ezeket a zenéket imadom 🕉
15/21 anonim válasza:
Hányingerem van az ilyen képmutató, egoista szaroktól. Ez nem zene, hanem egy hányadék.
16/21 anonim válasza:
Az agyhalott prolik hallgatnak ilyen hányadékokat.
17/21 anonim válasza:
Nem, én csak Radiohead-rajongó lánnyal jönnék össze. ;)
18/21 anonim válasza:
Vagyis igen, lekoptatnám. Azt hittem, az a kérdés, összejönnék-e vele.
19/21 anonim válasza:
Ez nem is sz.r! Hanem konkrétan egy nagy semmi.
20/21 anonim válasza:
Úgy gondolnám nulla zenei ízlése van, ha ilyeneket szeret. Ez a magyar "gengszteres", keménykedős hányadék egyszerűen egy nulla. Ami még inkább elszomorító, hogy sokan tényleg ezzel tudnak legjobban azonosulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!