Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfit elcsábítani, ha csak látásból ismerjük egymást?
Akit lehet vinni, annak a legkisebb jel is elég sajnos, ha kapcsolatban van is.
Nálam párja nem volt az illetőnek, utcán, ha láttam mindíg mosolyogtam rá. Egyszer, kb. egy hónap után megállított, hogy szeretné megismerni a mosolygós lányt. Másfél évig boldogítottuk egymást éjjelente.
Csak azt viszik, akit lehet vinni. Ez nőben és férfiben is igaz.
Amúgy nekem kicsit szánalmas alapból, ha bárki úgy nyomul és teszi magát valakinek, hogy tisztában van vele, hogy az illetőnek párja van. A munkahelyen csinálja ezt egy középkorú nő - bár neki is van kanja-, de hónapok óta nyomul látványosan és csinálja erőltetve magát a pasinak, akinek felesége van, csak épp rossz a házassága. Komolyan szánalmas néha, amit leművel. Nem sok önbecsülésre vall.
Én meg kifejezette büszke vagyok rá, hogy soha nem kellett "nyomulnom" senkire eddig, mert észrevesznek általában anélkül is (tehát az is, akit akartam, hogy észrevegyen, anélkül, hogy lotyóskodnom kellett volna), és még a tartásom is megmaradt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!