Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látásból ismerős?

Figyelt kérdés

Teszem azt, viszonylag sűrűn jön szembe ugyanaz a lány az utcán, akire szemmel láthatóan mindig "felfigyeltek". Miből tudná az a bizonyos lányleszűrni, hogy van e értelme bármiféle jelet küldenie (mosoly pl.)? Vagy soha nem is szólítanátok le az utcán vagy a boltban, hiába szimpatikus?

Egyáltalán,hogy lehet ezt tovább fűzni? Gondoltam rá viccesen meg kellene jegyezni, hogy "már megint te?" de valahogy annyira alpárian hangzik ez az egész és mi van ha nem is tudna hova rakni... Bár valahogy a szemében mindig megcsillan valami, mintha felismerne, tudjátok mire gondolok.

Szóóóval, azt hiszem azt szeretném, hogy segítsetek egy kicsit.:D

Előre is köszönök minden választ😄

2018. márc. 21. 20:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha valamit elírtam esetleg😅
2018. márc. 21. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Tényleg elég félreérthető lenne (rossz értelemben) ha odavágnád, hogy "megint te?"...

Szerintem dobd be a 120W-os mosolyt, hátha... vagy kacsints rá. Vagy effélék.

De elárulom: cefet szar jelfejtők vagyunk. Vagy direkt nem foglalkozunk vele.

Meg vannak, akik mint én is, nem szólítanak le az utcán nőket/lányokat. Ez esetben felejtsd el, hogy fel leszel csípve. :)

27/F

2018. márc. 21. 21:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, igazad lehet... Meg nem várom, hogy csak úgy az ölembe essen a sültgalamb, szó sincs róla, csupán az átlagosnál kicsit jobban felkeltette a figyelmemet és reméltem(kedem) hátha lenne kedve neki is megismerni vagy valami... de talán ilyen csak a filmekben van:D
2018. márc. 21. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha valaki még leírná a véleményét megköszönném:)
2018. márc. 21. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Hol szoktatok találkozni? Ha buszmegállóban, akkor kérdezd meg, hogy elment e már a busz vagy ilyesmi, aztán a válaszból leszűrheted, hogy mennyire kommunikatív.

Személy szerint max. akkor állnék le egy random, ismeretlen lánnyal beszélgetni, ha valami nagyon feltűnő dolgot tenne. És azt vettem észre, hogy egyre kevesebb férfi ismerősöm hajlandó lányokat leszólítani. Egyszerűen nincs semmi fix jel, amiből lelehetne szűrni, hogy az illető nem csak egótuningot akar és a végén egy #metoo-t rak a nyakunkba.

2018. márc. 21. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha elkezdesz férfiként beszélgetni idegen lányokkal, minimum furán néznek rád… nem is csoda hát, ha az ember nem akar senkit leszólítani. Egyből perverz zaklatónak titulálnak.

Kérdező: sok sikert!

2018. márc. 22. 06:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, te most férfi vagy, vagy nő?

Ennek tükrében tudok tanácsot adni, mert szólítottam már meg idegen nőt úgy, hogy többször összefutottunk ugyan azon a helyen, tehát látásból már ismertük egymást.

2018. márc. 22. 07:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha nem derült ki én a nő, izé, lány lennék.:D Persze, megértelek Titeket is, csak ha már előtte ennyiszer "találkoztunk" lehet könnyebb lenne, nem tudom, azt hiszem megvárom, hogy legyen egy alkalmas pillanat:) Köszönöm, hogy válaszoltatok:)
2018. márc. 22. 09:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs konkrét "megszokott" hely, boltban, utcán, megállóban...bárhol😂
2018. márc. 22. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!