Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi fogdossa a hasam, a combom akkor bejövök neki?
Az a kérdés...Istenem. Ja, rendszeresen szoktam fogdosni olyan lányokat, akik nem tetszenek. Általában villamoson, a strandon, de most leginkább a kolléganőimet szoktam. Próbálok fejlődni, így napi 100-120 nő után, olyanokat akarok fogdosni, akik már egy picit tetszenek is.
Szóval nyugodtan hagyjad hogy fogdossanak, bár arra a kérdésedre nem tudok konkrét választ adni, hogy tetszel-e neki. Szerintem te is kezd el fogdosni, hátha kiderül majd valami.
Valószínűleg igen, bejössz neki.
Nem fogdosok nőket, szerintem alapvetően pofátlan és tolakodó dolog. Nyilván egy párkapcsolatban más a helyzet, de azért mert tetszik senkit sem taperolok.
Valószínűleg örül, hogy büntetlenül fogdoshat, mert élvezed.
Én hasonlóért törtem már be pasi orrát. 3x elmondtam neki, hogy ne fogdosson, aztán negyedszer ütöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!