Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért taszítanak titeket ennyire a szüzek?
Hol látok ilyen felmérést?
A párom is szűz volt, amikor megismertem, 25 évesen, megis vele vagyok. Akkor én nem vagyok lány?
Ezt miből szűrted le?
Spec. engem nem zavar, nem taszít.
Engem abszolút nem taszítanak. Ha szerelmes leszek valakibe és kiderül, hogy szűz, akkor fel sem merül bennem, hogy ez probléma lenne. Az taszít, ha valaki azzal haknizik, hogy ő szűz és minden nőben csak egy potenciális "szűzoltót" lát, az az egyetlen célja az ismerkedéssel, hogy betegye valakinek. Még taszítóbb, ha sajnáltatja magát akár itt gyakorin, akár a való életben és azt várja, hogy valaki sajnálatból lefekszik majd vele.
De nyilván úgysem hiszitek el, hogy így gondolom és le leszek pontotva, mert hazug rbanc vagyok és nekem is csak a gazdagkigyúrt primitív tahó pasi kell, aki előttem végigdugta a fél várost.
Biztos vagy abban, hogy csak azért taszítod őket, mert szűz vagy?
Gondolom eddig is taszítottad őket, fiatalabb korodban, épp ezért vagy szűz most.
Csak idősebb korban utólag könnyű erre fogni..
Fiatalabb korban milyen más kifogást találtál ki?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!