Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány és 20 éves fiú kapcsolata működhet?
Ne legyél. Én 22 vagyok barátnőm 23. Jó nem egy kategória értem, én csak az "a fiúk éretlenebbek" dolgot akarom megcáfolni, meg kicsit egybekötni a "hú én diplomás leszek" sztereotípiával. Ő büfészakon van, én jogon. Meglátszik egy vizsgához való hozzáállásunkból is, ezen felül az életfelfogásunkból is.
Szóval erre ne alapozz. Hogyha megvan a kémia, hajrá.
Egy mondást követek, inkább azt bánd meg, hogy megtetted, mintsem azt hogy kihagytad.
Egyszer belekerultem egy ilyen sztoriba.
Nem mondom, hogy lehetetlen, de nekunk nem sikerult. Igaz 3 ev volt koztunk, de megis akkora szakadek ertelmi es erzelmi intelligencia szinten, hogy hamar eszrevettem, ez nem fog osszejonni. Pedig kedves volt, es nagyjabol minden klappolt, en megsem ereztem azt, hogy mukodni fog, igy hagytam is.
Szerintem probald meg, ne hitegesd, mondd el oszinten amit erzel. Nezzetek meg, hogy mukodik e, es ha igen, akkor tok szuper. Ha nem, akkor meg minel hamarabb mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!