Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy élik meg azt, ha a barátnőjük szinte mindig kiteszi a melleit vagy provokatívabb ruhákat vesz fel?
Figyelt kérdés
2018. jún. 4. 13:40
11/19 anonim válasza:
Miért pontozzátok le az utolsót? Féltékenyek vagytok fiúcskák? Nektek ez nem adatott meg ?
12/19 anonim válasza:
Mindegy hogyan nézel ki, ha a nő szerelmes beléd, nem fog lelépni. Nem szerelmes, úgy is lelép. Köze nincs hozzá mit, mennyire tesz ki.
13/19 anonim válasza:
Össze se jönnék vele...nem szeretem a hivalkodó nőket...
14/19 anonim válasza:
A párom nem vette volna szivesen ha kirakom mindenem, jogosan. En se szeretnem ha minden utolso szembejovo suttyo ki tudja miröl fantazial. ...engem meg az is zavar, ez van.
15/19 anonim válasza:
Én nem tudom, nekem még nem volt kapcsolatom, de lehet, hogy még büszkeséggel is tölti el, hogy más is nézi, hogy "de szép jány a barátnőd".
16/19 anonim válasza:
*meg ez dicséri és alátámasztja az ő jóízlését is; tehát egónövelő hatású:)
17/19 anonim válasza:
Barátom társaságában én is szeretek kiöltözni, de az neki szól, akkor ha mellettem van biztonságban érzem magam a kiváncsi szemek elől.Nem szoktam kipakolni dolgokat.
De mondjuk ha egy testhez álló ruhában, meg egy tűsarkúban megyek az utcán, az kb olyan érzés mintha mesztelenül sétálgatnék, kivácsi szemek...
18/19 anonim válasza:
Szerintem azért lett lepontozva, mert egy nő nem egy izmos testbe vagy egy szépen lebarnult bőrbe lesz szerelmes. :D Ha igen, az nem szerelem, és akkor előbb-utóbb úgyis jön egy izmosabb és szebb bőrű.
19/19 anonim válasza:
A nejemnek nagy és szép mellei vannak.
Van amikor merészebben öltözik - engem kifejezetten izgat!
Én nagyon büszke vagyok rá, és bízom a kapcsolatunk erejében - és benne is - így nem vagyok féltékeny.
Nem zavar!
(a múltkor egy pasi neki ment egy villanyoszlopnak, annyira bámulta... Jót röhögtünk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!