Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha érzek némi elégtételt, amiért az exem azóta se talál magának senkit?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 3 évet voltunk együtt, mikor dobott, mert én voltam neki mindenben az első, és ő nem akar egész életében csak 1 nővel lenni, és "nem tudja már garantálni, hogy nem fog megcsalni". Próbáltam megbeszélni, próbáltam javítani a kapcsolatunkon, de ő nem volt partner ebben, elzárkózott minden próbálkozásom elől és szakított.

Azóta 5 év telt el, nekem vőlegényem van és nagyon boldog kapcsolatom, ő meg azóta is egyedül van, egyszer fel tudott szedni valami csajt, aki pár hét után megcsalta és lepattintotta, de ennyi, ezen kívül még egy csók se.

Én ennek nem örülök konkrétan, de úgy érzem, teljesen rendjén van. Szakítás után kb egy év kihagyás után újra jóban vagyunk, néha beszélünk online és egy közös barátunknál relatíve gyakran összefutunk, sőt, mikor volt az a "barátnője", még négyesben is elmentünk bulizni, ők ketten és mi ketten a párommal. Ha úgy van, akkor igyekszek segíteni neki, ha fűz valami lányt.

Nem haragszom rá, meg semmi, de szerintem ez így teljesen igazságos helyzet, pontosan azt kapta, amit érdemelt - ami kicsit megijeszt, mert nem szoktam kárörvendő lenni.

Normális ezt érezni? Vagy emiatt gonosznak számítok? Baj szerintetek, hogy ezt érzem?

2018. jún. 4. 11:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#14 De szánalmasxD Mi az már, hogy valaki arra fogná a sikertelenségét, hogy a haverja rossz tanácsot ad neki?xD Te hallod magad?

1. Értelmes ember nem mások tanácsai szerint csajozik; ha azt tenné, akkoris felismeri a rossz tanácsokat, nem követi õket.

2. Ha mégis követné, akkor nem másokat hibáztatna, hanem saját magát, mert annyira szánalmas, hogy mások kell irányítsák az életét.

2018. jún. 5. 08:53
 22/24 anonim ***** válasza:
#21 de egyáltalán, minek kell az exnek csajozási tanácsokat adni? Aztán kárörvend, hogy nincs senkije az exnek. Nem érzed, milyen visszás ez az egész? Eleve, ha képben van az ex bármilyen formában, az zavaró. Nagyon megnehezíti a továbblépést. Ha nincs közös gyerek, és nem is akarod újrakezdeni, akkor semmi okát nem látom jópofizni az exszel. És egy labilisabb embert igenis meg tud zavarni egy-egy tanács.
2018. jún. 5. 09:09
 23/24 A kérdező kommentje:

Mondjuk mert kér tanácsot..? :D

Én meg azt nem értem, minek kéne örihari meg sosetali egy olyan emberrel, akivel alapjáraton kijövök. A másik exemmel is jóban vagyok, bár vele nincs közös baráti társaságom, vele nem találkoztam már pár éve... Attól, hogy párként nem működtünk, még vannak dolgok amiket bírok benne.

2018. jún. 5. 09:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Írták előttem, hogy akkor lenne normális, ha még viszonylag friss, néhány hónapos vagy maximum egy éves lenne a történet. A te esetedben ez nyilván a közös társaság miatt nincs így, hiszen beszélsz vele, szóval elkerülhetetlen, hogy valamilyen szinten foglalkozz vele.

Én úgy mondanám, hogy kissé gyarló emberi dolog, lenne, aki nem így áll hozzá, de rossznak ezért nem mondanálak, végül is meg lehet érteni.

2018. jún. 14. 04:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!