Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok, ha érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha érzek némi elégtételt, amiért az exem azóta se talál magának senkit?

Figyelt kérdés

A volt barátommal 3 évet voltunk együtt, mikor dobott, mert én voltam neki mindenben az első, és ő nem akar egész életében csak 1 nővel lenni, és "nem tudja már garantálni, hogy nem fog megcsalni". Próbáltam megbeszélni, próbáltam javítani a kapcsolatunkon, de ő nem volt partner ebben, elzárkózott minden próbálkozásom elől és szakított.

Azóta 5 év telt el, nekem vőlegényem van és nagyon boldog kapcsolatom, ő meg azóta is egyedül van, egyszer fel tudott szedni valami csajt, aki pár hét után megcsalta és lepattintotta, de ennyi, ezen kívül még egy csók se.

Én ennek nem örülök konkrétan, de úgy érzem, teljesen rendjén van. Szakítás után kb egy év kihagyás után újra jóban vagyunk, néha beszélünk online és egy közös barátunknál relatíve gyakran összefutunk, sőt, mikor volt az a "barátnője", még négyesben is elmentünk bulizni, ők ketten és mi ketten a párommal. Ha úgy van, akkor igyekszek segíteni neki, ha fűz valami lányt.

Nem haragszom rá, meg semmi, de szerintem ez így teljesen igazságos helyzet, pontosan azt kapta, amit érdemelt - ami kicsit megijeszt, mert nem szoktam kárörvendő lenni.

Normális ezt érezni? Vagy emiatt gonosznak számítok? Baj szerintetek, hogy ezt érzem?

2018. jún. 4. 11:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem normális.
2018. jún. 4. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakítás után pár hónapig belefér, én is éreztem hasonlót, de így évek távlatából még annak az exemnek se kívánok rosszat, akivel nem volt békés az elválás. Ráadásul a te exed annyira nem volt szemét, szakított mikor úgy érezte, már nem akarja a kapcsolatot és nem előbb csalt meg, bukott le, aztán a vereséget megsejtve elsunnyogott... Szerintem ez egész korrekt volt tőle, nem igazán értem a sértettséged. Megtarthatott volna úgy is, hogy hazudik, és lelép, amikor összejön más, ahogy sokan teszik, de benne volt gerinc. Szerintem ne gondolj rá ennyire negatív figuraként.
2018. jún. 4. 13:20
 13/24 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy én se kívánok neki rosszat. Nem is tekintek rá negatív figuraként, vagy szemétként.

Csak nem tudom sajnálni, ennyi. Úgy vagyok vele, hogy ő akarta ezt.

2018. jún. 4. 13:32
 14/24 anonim ***** válasza:
28%
Arról beszélek, hogy fáj neked, hogy kidobott. Még mindig él benned a bosszúvágy. Ezért "segítesz" neki nőket fűzni. Direkt rossz tanácsokat adsz neki. Szerintem Te titkon még mindig visszavárod.
2018. jún. 4. 13:49
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem normális. Ha párszor eszedbe jut és nem pörögsz ezen folyton,hanem lazán kezeled.

A srác azt kapta, amit akart, te pedig boldog vagy. Ennyi. Nekem is volt, hogy exemmel taliztam és a barátnője nálam rondább volt és hisztisebb. Örültem neki, aztán többet nem gondolok rá, max ha valaki szobahozza. Söt, volt egy közös haver mondta nekem, hogy a helyemben ő önelégült lenne.

2018. jún. 4. 14:02
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagy gonosz, pont ez a semleges érzés a normális, hogy nem haragszol rá, de azért annyira nem is sajnálod. Végül is ő akarta így, miért kellene sajnálnod.
2018. jún. 4. 14:05
 17/24 A kérdező kommentje:

"fáj neked, hogy kidobott"

Miért fájna? Az a kapcsolat nem működött (közben is voltak problémák), most meg van egy olyan kapcsolatom, ami nagyon jól működik. Miért bánnám ezt? :D

"Még mindig él benned a bosszúvágy. Ezért "segítesz" neki nőket fűzni. Direkt rossz tanácsokat adsz neki."

Úristen, ezeket honnan szeded? Ha bosszúvágy lenne bennem, már ezerszer meg tudtam volna szivatni elég durván többféle módon, de nem teszem, semmi értelme nem lenne. Direkt rossz tanácsot meg nem adok senkinek.

"Szerintem Te titkon még mindig visszavárod"

Szerintem meg túl sok filmet néztél. :D + lsd 1. pont

Igen, valahogy így, most is csak azért jutott eszembe az egész, mert rám írt, hogy lepattintotta a csaj, akivel randizott a minap.

2018. jún. 4. 16:02
 18/24 anonim válasza:

Te vetted el a szüzességét?

Te már tapasztalt voltál, hányadik volt neked? 5 év alatt hány lánnyal szexelt, csak eggyel..?

2018. jún. 4. 16:06
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

Mintha magunkat olvasnám :D

Exem kavart egy csajjal a hátam mögött, én voltam neki az első (ő is nekem), problémákról nem lehetett beszélni vele, de a csajjal mindent megbeszélt, ami a MI kapcsolatunkban szr volt - velem nem.

3 éve szakítottunk, nekem 2 éve párom van, a csajszi férjhez ment, ex meg egyedül ücsörög és várja a lányokat :D

Így járt, az ő baja.

2018. jún. 4. 19:07
 20/24 A kérdező kommentje:

- igen

- második

- csak azzal az 1-gyel

:DDDDDD

2018. jún. 5. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!