Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszélnek ki egy párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélnek ki egy párt az emberek?

Figyelt kérdés

Nem hívalkodóak, nem csinálnak semmi olyat ami másnak probléma lenne, mégis kibeszélik őket minden apróság miatt. Látszik,hogy szeretik egymást,szépek, boldogok együtt.

Akkor miért szekálják páran őket? Zavarja az embereket más boldogsága?

2018. jún. 3. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nem boldogok, viszont ez a pár az, és nem jó érzéa nekik látni, hogy más jól van. Ezt kompenzálják ezzel a szánalmas kibeszéléssel
2018. jún. 3. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem... Egyébként lehet, hogy az elsőnek van igaza, nem boldogok. A múltkor egyik ismerősöm pont belekötött egy tinipárocskába, hogy nem illenek össze, mert nem hasonlítanak, meg egyébként is a lány kicsit ducibb, és szakszerűen kibeszélte őket, de látta rajtam, hogy én nem nagyon vagyok erre vevő. Ő speciel szerintem csak ingerült volt és rajtuk vezette le. Eléggé buta magatartásforma ez...
2018. jún. 3. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
"Látszik, hogy szeretik egymást, szepek, boldogok együtt." Valószínűleg éppen ez "csípi" sok ember szemét. Ezt úgy hívják: irigység.
2018. jún. 4. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!