Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a baratomna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a baratomnak, ha nem akarom h belem elvezzen, akkor sem ha gumit hasznalunk?

Figyelt kérdés

Még nem fekudtunk le, de az elozo kapcsolatomban a pasi tudta mennyire parazok a terhessegtol, ezert ott valahogy evidens volt h idobe kiveszi a biztosag kedveert. A mostani a gumihoz sincs hozzaszokva, nem tudom hogy kerjem meg ra, h lehetoleg vegye ki idoben, mert a gondolattol is rosszul vagyok.

Ez nagyon hulyeseg? Vagy a pasik erre altalanossagba vevok?

2018. jún. 1. 16:47
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
25%

Análozni? Ugyan, azt sem tudják, mi fán terem.

Tulajdonképpen a naivitás, és az emberi butaság határa ennél a kérdésnél jutott a tetőfokára. Természetesen logikus gondolkodás nincs, pusztán mély hallgatás. Nem lennék meglepődve, ha a Kérdező és pacákja, valamelyik szektás irányzat befolyása alatt állna.

Hogy a józan ész mennyire nem érte el a határát, azt bizonyítja ez a betoldás is:

"ezert ott valahogy evidens volt h idobe kiveszi a biztosag kedveert."

Egyáltalán nem evidens, ezt a kérdést egy 13 éves kislánytól még el lehet nézni, de 22 éves nagyasszonytól már nem. Úgy látszik, a Kérdező nem igazán hallott még olyan történeteket, amikor fiatal lányok teherbe estek, és hogy az mi módon történt.

Az emberi butaság félelmetes, de könnyen gyógyítható: gondolkodni kell, bár ez a képesség nem mindenkinek adatott meg.

Természetesen érv továbbra sem lesz, csupán mély hallgatás, amelyek visszaigazolják a kommentjeim igazságtartalmát, amelyet megcáfolni nem igen lehet.

Üdv.

2018. jún. 1. 17:14
 22/42 anonim ***** válasza:
49%

@Kérdezőnek:

"Hogy jon ez egyaltalan ahhoz h en hanyas tanulo voltam :D egyebkent nevetni fogsz, de szinte kituno, de kit erdekel ez?!"

A kérdésedből adódóan alapvető biológiai ismereteid sincsenek. Helyesírásod is nonszesz, még arra sem vagy képes, hogy kicsit hosszabban nyomkodd az ujjacskáddal a gombot, hogy ékezet is kerüljön a betűkre.

Amúgy a tanulás úgy jön ide, hogy ilyen kérdéseket általában azok tesznek fel, akik kettesekkel bukdácsoltak össze-vissza, és tanulás helyett keféltek.

Azt már inkább meg sem kérdezem mit dolgozol, mert... nos, biztosan költői választ kapnék :D

;-)

2018. jún. 1. 17:17
 23/42 anonim ***** válasza:
77%

Örülök, hogy nekem nem ilyen "pu.nci vagy száj, tessék választani" paraszt barátom van :D ilyennel jönne, úgy elhagynám mint a huzat.

Kérdező, ne foglalkozz az egysejtűekkel. Nyilván őket nem érdekli az se, ha a nő teherbe esik, mert kit érdekel, nem az ő felelősségük, oldja meg a nő. Az én párom megértené, hogy nekem ez fontos dolog, és nem lenne baja ezzel. Volt már olyan, hogy nem ment el szex közben/végén, mégsem engem hibáztatott meg ilyenek, másnap már jó volt. Sőt még én aggódtam, mit nem csináltam jól, ő nem kezdett el érzelmileg zsarolni emiatt...

Előző válaszolók többsége, nektek volt már közötök nőhöz? Valaki tényleg elviselte ezt a bunkóskodást?

2018. jún. 1. 17:20
 24/42 anonim ***** válasza:
70%

Attól, hogy a pasid nem élvez beléd még simán lehetsz terhes (gondolom ezt elmondták mikor felvilágosítottak). Pasiként nem bonyolódnék egy ilyen kapcsolatba.

Ha ennyire parázol akkor, mint ahogy írták előttem ne szexelj pasival, vagy legyél leszbikus!

2018. jún. 1. 17:23
 25/42 anonim ***** válasza:
30%

"Előző válaszolók többsége, nektek volt már közötök nőhöz? Valaki tényleg elviselte ezt a bunkóskodást?"

>Megint a tipikus női szöveg.

Ha a nők nem viselnék el a bunkózást, akkor nem menne a "nőknek csak a bunkók kellenek" szöveg egyesektől, és nem születnének meg a "párom bunkó velem, mit tegyek" típusú kérdések.

Ha már oltani akarsz, legalább végig gondolnád azt, amit írsz. :-)

2018. jún. 1. 17:25
 26/42 anonim ***** válasza:
86%
Miert szexelsz olyannal akivel ezt nem mered megbeszelni? Ergo nem bizol meg benne, h ilyet el merj neki mondani... Jaj, es ne is kezdj el magyarazkodni, mert elobb irtad ki ide, minthogy ot kerdezted volna. Szerintem itt csinalj rendet elobb, es a fejedben, h miert is akarsz olyan emberrel egyutt lenni testileg, akitol kvazi felsz, h mit fog szolni ehhez...
2018. jún. 1. 17:26
 27/42 anonim ***** válasza:
78%

Kikaptál egy adag kötekedőt,sajnos azt kell mondanom, hogy jogosan. Azért van igazuk, mert lényegtelen, hogy mikor veszi ki, a védekezés elmulasztása simán járhat terhességgel a végén. Ennek az oka az, hogy az előváladékban is található spermium.

Viszont, hogy ne maradj válasz nélkül: Közlöd vele, hogy félsz nagyon a dologtól, ha normális, akkor megérti és elfogadja. Volt dolgom nekem is "fúj óvszer"-es egyénnel, na, hát ő nem nyúlhatott hozzám, miután ezt kimondta. Szóval röviden ennyi, megmondod neki és kész, ha elfogadja, akkor nyert ügyed van, ha nem, akkor te döntesz, hogy mi legyen.

2018. jún. 1. 17:40
 28/42 iamaveryniceguy ***** válasza:
58%

"Ennek az oka az, hogy az előváladékban is található spermium."

2018 van és még mindig vannak ostoba emberek, akik ezt lemerik írni.

Már sok sok éve bizonyított tény, hogy az előváladék csak tartalmazHAT spermiumot.

Csak és kizárólag akkor van benne spermium, ha előtte ejakulált a férfi és nem pistilt + mosta meg a péniszét. Amennyiben ez a két dolog megvolt, akkor az előváladék SOHA nem tartalmaz spermiumot.

2018. jún. 1. 17:43
 29/42 anonim ***** válasza:
96%

Első párkapcsolatomban kiszakadt egyszer a gumi, úgyhogy utána inkább úgy voltunk, hogy még időben kiveszi, annak ellenére, hogy gumit húzott. (Lehet fujjogni, de nem volt jó élmény 72 órás tablettáért rohanni.)

A második srác tipikusan olyan srác volt, aki magabiztosan állította, hogy hát ő tudja mikor kell kiszállni, bízzak meg benne, gyűlöli a gumit. Én meg megmondtam, hogy ez szép és jó, de én nem fogok rulettet játszani, úgyhogy döntse el mit szeretne. Ezek után csak felhúzta azt az átkozott gumit, sőt, miután elmeséltem neki, hogy könnyebben elengedem magam úgy, hogy tudom, hogy még így is kihúzza időben, ezt is megértette. Úgy gondolom, hogy egy értelmes emberrel meg lehet ezt beszélni, és tiszteletben tartja a kérésedet, aztán ha komolyabbá válik a kapcsolatotok, akkor más alternatívák is szóba jöhetnek, amik mellett szintén biztonságban érzed majd magad.

24N

2018. jún. 1. 17:51
 30/42 peca1000 ***** válasza:
48%

Már az első behatolástól terhes lehetsz, hiába húzza ki "időben".

Húzzon gumit rá, mielőtt beteszi neked.

Ha már rajta van, és megy a művelet, akkor hagy élvezzen beléd.

Hát milyen szex az, hogy rajta van a gumi, és csúcsnál ki kell húzni?

2018. jún. 1. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!