Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyen kaliberű pasival összejönnétek, hogyha kedves, figyelmes, odaadó lenne veletek és mellé intelligens, értelmes, tájékozott lenne?
Első
Tudom hogy nem ez nem a bözsinénis gyerek, a vonaton láttam őt valamikor... hát mit ne mondjak megtiszteltetés volt:D
Valamint nem csak ilyen hírességek vannak felénk hanem olyan helyek is ami már többször került be a naplóba azt hiszem:D vagy valami más adásba, és nem épp fényezték a helyet:D
Az ország egy kis celebségét magamének érzem ezek után:D Tedd te is ezt és légy büszke az ilyen kiemelkedő eredményekre:D
#11 te kérdezted, hogy ő a Bözsinénis gyerek-e, vagy nem jól értelmeztem.
Pedig itt a keleti régióban mi még jók vagyunk :)
"Biztos nem, pedig helybeli"
"Akkor a bözsinénis gyerek?"
Mármint azért kérdeztem hogy ha nem jött be a videóban lévő gyerek akkor a bözsinénisnek nem lenne-e esélye:D
Sajnálom ha félreérthetően fogalmaztam :)
Na minden jót:D
12-es Akár férfi vagy akár lány az, hogy ilyen videót találtál azért valahol félelemmel tölt el, mert lányként ilyen alakot nézni, de férfiként is... :D
DE! Azért köszi a kommentet, mosolyt csalt az arcomra:D
Jaa, így már értem, bocsi, félreértettem.
Ohh igen, ő az ideálom 😍😍
Szerenádot legalább biztos tud adni az ablakod alatt, ahhoz van hangja:D
Tehát ha vannak szomszédaid jobban jársz ha igent mondasz neki bármivel is menjen az ablakod alá különben éjjel morcosok lesznek a szomszédok:D
Illetve ha oda vagy a baromfikért akkor pláne egy ideál a srác mert ő ismeri a forrást és akár baromfival 2-vel is elbír:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!