Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn tényleg nincsenek értelmes kövér lányok? Ez a kettő egyszerre nem létezik?
akivel sikerült megismerkednem, és egyedülálló, az:
- depressziós, lelkibeteg
- autista hajlamú
- 2 nap után szerelmes lesz belém
- mentálisan retardált (nem tud kommunikálni, öltözködni, vagy már az első találkozás alatt féltékeny a semmire)
Alapvetően nem ez a mentalitásom. Sok jó, és tényleg kellemes beszélgetésen, randin, találkozón vagyok túl. Egyszerűen egyre inkább ez a benyomás alakul ki bennem.
Van az, aki a társkeresőbe, mint élete utolsó lehetőségébe kapaszkodik. Érezzük jól magunkat egy délután, és kb máris én leszek a nagy Ő.
Aztán, aki rettenetesen zavarban van, amit egy olyan szinten átlátszó megjátszott magabiztossággal kompenzál, h már néha én érzem magam kellemetlenül.
Valamint az utolsó kategória, aki szégyenli az alakját, még a randi alatt is a súlyán szorong.
Valamint akad olyan is, aki 1 randi után belémszeretett.
Azt hiányolom csak, aki szórakozni jön, aki nem élete fájdalmának ellenszerét, és képzeletbeli lovagját látja a másikban.
Az olyan ruhák, amik a hibákat erősítik, az erőséégeket takarja. mikor egy jó alakú lány pelerint, poncsót, lötyögős bő nadrágot, fazonban nem passzoló pólót, köldök fölé 10 centivel érő farmert...visel. minden, ami a nőies alakot amorf hájjá próbálja alakítani.
Mikor az öltözködés magabiztosság helyett szégyenkezést sugall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!