Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kèrdezzem meg, hogy van-e gyermeke?
A törtènet a következő:
Megismertem egy fèrfit, a Dunántúl, a munkahelyemen, hètvègente fogok csak ott dolgozni, ahol ő, most beszèlünk facebookon, meg valamikor telefonon is, a haverjának, aki a munkatársa már van gyereke, de azt nem mondta, hogy neki is lenne, pedig korban már ott van, hogy simán lehetne.
Hogy kèrdezzek rá?
A pasi 28 èves, èn 19.
Kèrlek csak normális válaszokat írjatok!
Off: Hagyjuk már ezt a szegényebb réteget, nem Afrikában élünk ahol csodaszámba megy, ha van 1 iskola. :D
Ma már mindenki számára elérhető az iskola és az, hogy otthon képezze magát. Aki pedig nem a f@.szbukot nyomkodja minden nap (hanem pl. kinyit egy könyvet), annak rögtön lesz normális szókincse és írásképe.
Kérdező: simán rá tudsz kérdezni, hogy van-e család. Csak ne ezzel indítsd a beszélgetést!
Köszönöm, hogy itt mindenki kivesézte, hogy hogyan írok és, hogy hogyan tettem fel a kérdésemet. Igazából, ha valamire figyelek, akkor az az írásom, próbál minél helyesebben és érthetőbben írni, szerintem nem értelmetlen mondatokat írtam ide ki.
De egyébként röviden az a történet, hogy én az ország másik végében vállaltam alkalmi diákmunkát, ahol heti három napot fogok dolgozni nyár végéig, a munkámat egy helyi vállalkozó adja, aki jelenleg a Dunántúlon újít az embereivel házakat, tehát most jelen pillanatban ott tud munkát adni Nekem. Nem tudom ezzel mi a probléma, hogy diákként 300 km-rel arrébb vállalok munkát, ahol megismertem egy férfit és, hogy ez miért utal arra, hogy szegényebb rétegből származom. Tény és való, hogy a megye, ahol élek nem bővelkedik munkalehetőségben, de ez még nem azt jelenti, hogy aki távolabb vállal munkát az egyből idióta, csóró vagy éppen szakmunkás, mert egyik sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!