Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet finoman leállítani egy 16 éves csajt, aki folyamatosan nyomul rám?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet a következő nagy vonalakban: Ez a kiscsaj már régóta kifigyelt magának és húzta az agyamat, különböző helyzetekben egyértelművé tette, hogy mit is akar. Én 25 vagyok, de nem akarok ilyen fiatallal kapcsolatban lenni. Meg amúgy se jön be személyiségre. Egy városi programon találkoztunk, iszogattunk és ő az ölembe ült,tapizott meg ilyenek. Mivel elég csinos és feszes ott ahol lennie kell, gondoltam ha ezt akarja, akkor megkapja és le is feküdtünk. Én utána mondtam neki, hogy nem akarok most kapcsolatot, azt gondoltam megértette, de sokszor ír nekem azóta is, hogy milyen jó volt,találkozzunk majd egyszer meg ilyenek. Nem akarom megbántani, elküldeni a fenébe, de mégis hogyan lehet egy ilyen helyzetben diplomatikusan lerázni? Mondjam neki van valakim, az beválna?2018. máj. 31. 08:18
11/13 anonim válasza:
Pont ez a lényeg. Nem kellett volna lefeküdni vele, itt kezdődik.
12/13 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet, apukának gondolom meglesz a sommás véleménye a dologról, amit remélem tettleg is ki fog nyilvánítani. :D
13/13 anonim válasza:
Nem akarod megbántani? Akármilyen kedvesen utasítasz el valakit az fájni fog neki. Ettől nem tudod őt megkímélni. Szerintem ne akarj "finom" lenni, mert nem biztos, hogy meg fogja érteni. Csak legyél egyenes és tömör, ismételd meg, hogy amikor azt mondtad nem akarsz kapcsolatot nem vicceltél és kéred, hogy ne keressen többször. Tudom, hogy ez fájdalmas, de az ilyen butuska lányok csak az ilyenekből tanulnak. Meg se hallják, amit a másik mond, mert a saját ábrándjaik között élnek és ő már három lépéssel előre szaladt. Muszáj vele határozottnak lenned. Kicsit sírni fog, szidja majd a pasikat, de idővel talán rájön, hogy ő volt a buta, hogy nem fogta fel, hogy a nem az nemet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!