Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam, (vagy nem? )! Most nem bízik bennem, mit tegyek?
Röviden annyi a történetünk,hogy "csak szex"nek indult a kapcsolatunk.
Miközben már összejártunk,
megismerkedtem interneten egy másik sráccal,sokat beszélgettünk és szóba került többször is,hogy találkozunk szexelni. Végül nem találkoztunk különböző okokból,de a beszélgetések maradtak.
Közben a (mostmár)barátom bevallotta,hogy többet szeretne szexnél. Összejöttünk. A másik srácnak megírtam,hogy időközben lett párom.
Hibáztam,mert mondtam el a páromnak,hogy közben mással is ismerkedtem.
Meglátta a beszélgetést és nagyon kiakadt. Kitöröltem a srácot mindenhonnan és azóta nem beszéltünk,de azóta úgy érzem,hogy nem bízik meg bennem a barátom. Ő azt állítja igen,de érzem,hogy mindig figyel. TUDOM jogosan.
Én úgy érzem,hogy csak abban hibáztam,hogy nem mondtam el időben neki,hogy ismerkedtem mással.
Mivel nyerjem vissza a bizalmát?
Szerintem sincs alapja, hogy a "csak szex" időszakban kizárólagosságot várt tőled (igaz, vannak pasik, akik kettős mércét alkalmaznak és abból indulnak ki, egy nőnek nem szabad, nekik meg igen).
És szerintem nem a mostani pasid bizalmával éltél vissza és nem őelőtte kéne szégyenkezned, hanem úgy istenigazából a kidobott srác bizalmával éltél vissza nagyon csúnyán. Ő ugyanis nyilván nem a te pasidnak szánta az üzeneteit, hanem abban bízott, hogy a neked szóló üzeneteit nem fogod másnak mutogatni. Úgyhogy elsősorban tőle kéne bocsánatot kérned.
Azért haragudott meg,mert amikor összejöttünk nem mondtam el neki,hogy még mindig beszélgetek mással is.
Amit meglátott az nem volt szándékos. Mármint nem jutott eszembe,hogy látni fogja,amikor a kezébe került a telefon.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!