Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pusztán annyira mint a "saját börtönöd" falának színe.
Vagy mint egy zuhanó repülőgépen a légcsavar.
Attól függ..
Ismerek olyan kapcsolatot, ahol nagyon sokat számít és nem jó értelemben. (Anyós lakik a párnál, nem takarít, nem dolgozik, nem főz, semmi házimunka, stb.)
Ami engem illet, nekem is szörnyű a családi hátterem, de már külön élek, nem tartom a kapcsolatot a szülőkkel, vannak más (normális) családtagok, őket imádom.
Én mondjuk saját magam miatt döntöttem így, így se az én életembe, se a kapcsolatomba nem szól bele senki, nem húznak le pénzzel, nem húzzák le a hangulatomat, stb.
Önző vagyok, tudom, de ha nem ilyen lennék, már nem itt tartanék. Ha a szüleimen múlt volna, az iskolát nem fejezem be, nem hogy önálló életet kezdjek..
Szóval visszatérve a kérdésre: Ha rossz a családi háttér és hagyja az ember, hogy ez behálózza az életét, meg úgy áll hozzá, akkor igenis számít egy kapcsolatban, de lehet úgy is alakítani ezt, hogy ne függjön az emebr semmilyen szinten a családjától, akkor szerintem úgy nem gázos. Helyzetfüggő meg emberfüggő teljesen.
25N
Azért ez nem ilyen egyszerű, hogy ha verést meg veszekedést lát a gyerek, akkor ő is verni meg üvölteni fog.. lehet,hogy verni fog és kiabálni, de lehet hogy szorongó lesz, vagy valamilyen személyiségzavar alakul ki, önértékelési problémákkal.. pl... nagyon nem egy kimenetele lehet a dolognak. Abban mondjuk egyet értünk, hogy pozitív hatással biztos, hogy nincsen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!