Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a nő választ - hogy kell értelmezni ezt a gyakran elhangzó mondást, és szerintetek tényleg így van-e?
Na jó ha ekkora vita lett ebből a kérdésből kérem jelentkezzen az a nő aki olyan férfival van együtt akit nem ő saját maga választott maga mellé társnak.
A férfi udvarolhat de a nő választ.
Ha vagy akkora kaliberű férfi, akkor választhatsz a sok téged választó nő közül. Amúgy meg csak kiszemelheted a nőt, felkeltheted az érdeklődését, aztán reménykedhetsz hogy összejön.
Az átlag nő - átlag férfi, akarom mondani ha azonos fajsúlyban vannak, akkor csak élj abban a hitben hogy TE mint férfi választasz. :D
Aztán ha meg szétnézel korunk óriási vívmányánál, a tz online társkeresőknél, valahogy ott sem látom azt, hogy a férfiak választanak nőt. Megy a sok kamu, a sok műmájerkedés, csak hogy többnek látszódjanak a gyengébbik nemnél. Vajon miért panaszkodnak arra a férfiak, hogy 100 levélből egyre sem válaszolnak vissza nekik? Pedig ők széles skálán választottak nőket.
Figyelj, engem nem győzöl meg erről, mondhatni emberedre akadtál. 1994-óta ezzel foglalkozom, a szakdolgozatom témája is majdnem ugyanez volt. Amiről te beszélsz az a felszín, egy férfi és egy nő teljesen másként éli meg az egészet.
Jó, te nyertél, részemről lezárva a téma.
A másik kételkedőnek meg üzenem hogy házas vagyok, nem kell ismerkednem, nem vagyok "ronda", csinos barátnőim voltak előtte, a feleségem is igen szemrevaló. Bizony, bizony neki is felkeltettem az érdeklődését, udvaroltam neki, azt szerettem volna elérni hogy engem válasszon a sok-sok riválisom közül. Apropó, kiegészítem a mondanivalómat, mert ez így nem helyes. Én is kiválasztottam őt, de ő döntött arról, hogy velem lett a végén.
Most már tényleg eldobom a billentyűzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!