Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki nem érzi ösztönlénynek magát?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt, hogy:

- Nem lehetetlen feladat számára a hűség, nem érez különösebb késztetést a félrelépésre és kifejezetten nem tartja gerinces húzásnak azt.Nem meglévő kapcsolatból ugrik meglévő kapcsolatba.

- Képes a férfiakra elsősorban úgy tekinteni, mint emberekre.

- Ha van valami, amit ő igényelne a szexben, de ő megalázónak tartja viszonozni a férfinak akkor nem az számára az első, hogy követelőzni kezdjen/szakítást fontolgasson, hanem megértést tanúsít és sok türelemmel próbálja orvosolni a dolgot (vagy végső esetben lemond a saját "öröméről" akár).

- Nem akarja mindenáron megdominálni, alávetettjeként kezelni a párját,hisztivel,csendelveréssel,távolságtartással rákényszerítve az akaratát a kompromisszumok helyett.

- Társkeresésnél a személyiség prioritást élvez nála a külsőségek rovására, ami nyilván nem azt jelenti, hogy egy számára kimondottan taszító férfivel is összejönne, csak azt, hogy nem a külsőségekbe lesz szerelmes.

2018. máj. 29. 09:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
69%
Ez tökéletes válasz erre a kérdésre: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
2018. máj. 29. 10:01
 2/20 anonim ***** válasza:
76%

Bár tudom, hogy csak provokációnak írtad át a kérdést (ahogy az eredeti is csak provokáció), de azért válaszolok.

Amiket felsoroltál, igazak rám, mégis vannak női ösztöneim. Minthogy családcentrikus vagyok, szeretnék majd gyereket, akiről szeretnék majd gondoskodni. A szakmám is inkább női szakma, gyerekekkel foglalkozok. Érzelmes vagyok, és bevallom, sokszor az érzelmeim alapján döntök, nem logikusan. A páromnak a szexben igyekszem mindent megadni, de ha mondjuk előállna a hármas szexszel, abban nem lennék benne.

2018. máj. 29. 10:05
 3/20 anonim ***** válasza:
27%
Imádom ezt amikor az idióták hadakoznak egymással.
2018. máj. 29. 10:17
 4/20 A kérdező kommentje:
Én csak átfogalmaztam a kérdést.Senkivel nem hadakozom.Érveket és nézőpontokat ütköztetek.
2018. máj. 29. 10:30
 5/20 anonim ***** válasza:
54%

Rossz körökben mozoghatsz, én szinte csak ilyen nőket (és férfiakat) ismerek, magam is ide sorolom. Sose értettem, hogyan képesek egyesek vakon menni mindenféle érzelmek és indulatok után, valahogy úgy gondolom, hogy ez az önismerethiányra és az elcseszett felnőttkori kötődésre vezethető vissza.

Bennem mondjuk nincs semmi nőiesség (amit szeretek is magamban), nem vagyok bújós, romantikus, gondoskodó vagy akár aranyos tyúkanyó típus, nekem sincs szükségem babusgatásra, támogatásra, mert tökéletesen megállok a saját lábamon is; gyereket nem akarok és minden döntésemet a logika vezérli.. pont ezért voltam mindig is a tökéletes haver/barátcsaj, de az esetek 95%-ban nem a potenciális partnerjelölt :)

2018. máj. 29. 10:42
 6/20 anonim ***** válasza:
Mindig hűséges voltam a kapcsolataimban.Inkább hozzám nem voltak azok.
2018. máj. 29. 10:55
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

😕

Nem tudom, igent mondtam volna, mert elég prűd vagyok, itt is megkaptam, de a szexes kitételt nem tudom értelmezni. A szakításon kívül nem látok mást, ha valaki mondjuk análozni akar, csinálja, csak ne velem. Ezt nem sértődötten mondom, hanem tárgyilagosan.

2018. máj. 29. 10:57
 8/20 anonim ***** válasza:
90%
Van, én is ilyen vagyok, és elég sok ilyen nőt látok. Bár tény, hogy van példa az ellenkezőjére is.
2018. máj. 29. 10:58
 9/20 anonim ***** válasza:
45%
Itt vagyok én, igaz komoly kapcsolatban is élek, szóval már egyáltalán nem vagyok szabad préda. :"D Gondolom, hogy te szingliben keresnél ilyet, de a rendes nőket mindig hamar elkapkodják.
2018. máj. 29. 11:41
 10/20 A kérdező kommentje:

#7 Szó sincs a kérdésben análról. Leginkább a franciára értelmezhető.A nők egy része igencsak kettős mércével mér e tekintetben.

Illetve sokan úgy tekintenek a férfi testére mint akinek nincs is más erogén zónája mint az,hogy beteheti a nőnek.

Ez szánalmasan szűk látókörű nézőpont.

2018. máj. 29. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!