Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mennyi havi nettó jövedelemtől számít Magyarországon jó partinak egy huszonéves pasi szerintetek?
Én magyar viszonyokra átszámolva nettó 120 ezer huf körül keresek jelenleg.
27 éves férfi vagyok, vagyonom nincs.
Jólvan, ne okoskodj...kiakadtál hogy nincs vagyonom ennyi idősen, előtte meg mondod hogy én milyen szánalmas anyagias ember vagyok...
Igen, nincs semmim, és? Elment megélhetésre a fizetés mindig, ez olyan nagy baj?
Érdekes, a legtöbb hasonló fiatal nőnek sincs vagyona, csak mellettük ott egy támogató kolbász.
"Érdekes, a legtöbb hasonló fiatal nőnek sincs vagyona, csak mellettük ott egy támogató kolbász."
:D :D :D :D
Mi van, meg lett sértve az egód?
Egyidősek vagyunk, de nekem már volt megtakarításom. Nem rég pedig párommal közösen vettünk egy lakást.
A megtakarítás munkából és öröklés útján jött össze.
Nem kell a rinya.
Akkor esetleg plusz melót nem akartál volna vállalni, hogy legyen valamid? És ha beüt egy betegség, vagy baleset? Mégis akkor miből fogod ezt fedezni?
15 : Tehát pont úgy van ahogy írtam, ott a pasika, meg örököltél is.
Ja amúgy nem azt mondtam hogy nincs megtakarításom, vagyonom nincs.
Valamennyi megtakarított pénzem nekem is van, de vagyonnak nem nevezhető.
De rohadt vicces ahogy egy olyan okoskodik erről akinek ott a támogató pénisz, meg örököl mamitól papitól, erre engem oszt hogy miért nincs több pénzem szingli pasiként :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!