Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,19 éves korotokra hány partnerrel szexeltetek?
-szüzesség elvesztésének életkora
-egyéjszakások száma
-csak orál
-gruppen (életkorral)
-fiúk szűztelenítésének száma + életkor
-legizgalmasabb élmény sztorija
Remélem érthető, köszi!
Nem, nem idegen pasi volt, akkor már évek óta együtt voltunk a párommal.
Fesztivál, persze kellően nem szomjasan az akkori párommal úgy döntöttünk, 11óratájban, mikor az emberek többsége bulizott, de már sötét volt, hogy elvonulunk a sátrunkba. A párom részegebb volt, nem figyelt oda és véletlenül a szomszéd sátorba bújtunk be (én meg nem ismertem meg a sátrat, mert az övé volt). Kifelé jövet futottunk össze a tulajdonossal, szintén nem szomjas srác, kicsit nagyot nézett, majd adott a páromnak egy ötöst, hogy "jössz egy sörrel tesó" Nagyon röhögtünk és persze kapott egy sört :D
volt különbség a szűz partnereid között?
volt, pont úgy, ahogy tapasztaltak között is van különbség. Hevességben, hozzáállásban, ízlésben.
volt akivel jpbban élvezted, mint a tapasztaltakkal?
Ilyen nem volt, a rutin meg az évek mindenkin nyomot hagynak :)
direkt gyűjtötted a szüzeket, vagy így alakult?
volt egy időszak, amíg úgy álltam a pasizáshoz, hogy én nem állok be semmimlyen sorba, nekem szűz pasi kell, de 18 éves kor fölött rájön az ember, hogy ennek semmi értelme. :D Mindazonáltal nem baj, ha egy srác szűz, legalább lehet alakítgatni a szexuális kultúráját, jó irányba. (Gondolok itt arra, hogy mondjuk ilyen területen sokkal roosszabb hatása van 5-6 egyéjszakás kalandnak vagy neadjisten egy prostituáltnak, mint ha egy tapasztalt nő megtanít a srácnak egy-két dolgot, szigorúan kapcsolatról beszélek, nem fekszem le én sem fűvel fával)
honnan tudtad meg, hogy szüzek?
Hárman megmondták előtte, egyről csak évekkel a szakítás után derült ki, meg nem mondtam volna, hogy az volt. Persze nem esett jól, hogy egy ilyen fontos kérdésben sem volt képes őszintének lenni, de már mindegy is.
24/N (43-as voltam)
-majdnem 17
-3(nem azért mert direkt erre mentem,hanem mert nem lett több a dologból,miattam)
-0
-0
-szerintem kb 3 :S pfffff,remélem most már a kor miatt több ilyen nem lesz
-Legizgibb élmény: hú volt jó pár...nem tudnék példát hozni.
19 éves koromra 2 emberrel voltam.
-14 évesen vesztettem el
- 4 egyéjszakás
- 1 csak orál
- 1 gruppen (15 voltam)
- egy fiut se szűztelenítettem
- sok izgalmas volt
5 sráccal voltam eddig
16/L
1. 25
2. 0
3. -
4. -
5. 2 (a fiúk 21 és 22, én 25 és 26, egyéves kapcsolat mind2)
6. Mind izgalmas, a szerelem izgalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!