Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,19 éves korotokra hány partnerrel szexeltetek?
-szüzesség elvesztésének életkora
-egyéjszakások száma
-csak orál
-gruppen (életkorral)
-fiúk szűztelenítésének száma + életkor
-legizgalmasabb élmény sztorija
Remélem érthető, köszi!
-szüzesség elvesztésének életkora: 17
-egyéjszakások száma: 1
-csak orál: 0
-gruppen (életkorral): 0
-fiúk szűztelenítésének száma + életkor: 0
-legizgalmasabb élmény sztorija: Volt pár, pl korházban, szálloda erkélyén, motorháztetőn esőben :)
-15
- 1
- 0
- 0
- 1 17
Strandon vonaton szex
:)
-15
-1
-1
-0
-1, én 17, ő 19
-egyszer az egyik barátom a nyílt utcán nyalt ki, sötét volt, de szörnyen izgatott a dolog, hogy bármikor megláthatnak.
Összesen 2 partnerem volt 19 éves koromig, ebből egy kapcsolat, egy egy éjszakás. 17 évesen vesztettem el. Csak orál nem volt senkivel, gruppen sem. Az élmény pedig magánjellegű :)
21l
19 vagyok, összesen 5 pasival voltam.
- szüzesség elvesztése: én 15, ő 16 volt
- egyéjszakások száma: kétszer fordult elő, hogy egy sráccal (mármint 2 különböző sráccal, különböző időpontokban) eléggé összemelegedtünk, pettingeltünk is, de szexig nem jutottunk el, viszont ha ez is számít, akkor 2
- az előbb említett 2 srác
- nem volt
- ilyen sem volt
- ilyen volt pár. Pl. egyszer exemmel egy hotel ablaka alatt pettingeltünk, szerencsére senki nem járt arra. :D Egy másik exemmel vasútállomás mellett szexeltünk éjszaka, egy biciklis éppen arra járt, bár szerintem ő sem vett észre minket. :D Ugyanezzel az exemmel szexeltünk betépve házibuliban, úgy, hogy elég sokan bejárkáltak. Egy haverommal (akivel néha szexelünk, most, hogy mindketten szinglik vagyunk) is volt már, hogy betépve szexeltünk, miközben a Frozent néztük. :D Bár ez utóbbi nem olyan izgi, de elég jó volt.
Szüzesség elvesztése:15
Egyéjszakás:17
Csak orál:23
Gruppen:7 (16 voltam)
Szűztelenites:4
Legizgalmasabb élmény:amikor 17 évesen egy egész amatőr focicsapat megdugott az öltözőben az edzővel együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!