Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számotokra kizáró ok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra kizáró ok, ha egy férfi dohányzik?

Figyelt kérdés

Csupán általánosságban érdekel, hogy a nők egyből kizárják-e, vagy sem. :)

(Több párt is ismerek, ahol csak az egyik fél dohányzik, és számomra fura. Persze el lehet viselni, de engem például zavarna, a hamutartó íz a másik szájában. )

2018. máj. 27. 19:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Engem egyáltalán nem zavarna, szóval nem kizáró ok. Én magam sosem cigiztem és nem is szeretnék, de a családomban illetve a barátaim között több dohányos is van. Sosem zavart, ha valaki cigizik, rágyújt mellettem stb., mostanra pedig már abszolút meg is szokhattam, mert én konkrétan meg sem érzem a cigi szagot. Jó, persze azért ne álljon a lakásban a füst és figyeljen oda a tisztaságra, ne potyogtassa el össze-vissza a hamut, csikkeket stb., de nem zavar, ha dohányzik.
2018. máj. 27. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Nálam kizáró ok.
2018. máj. 27. 20:26
 13/23 anonim ***** válasza:
65%
Igen, kizáró ok.
2018. máj. 27. 20:38
 14/23 anonim ***** válasza:
65%
Teljesen!!
2018. máj. 27. 20:39
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Van amikor kizaro ok, de ugy altalanossagba ha hajlando letenni a cigit az is jo
2018. máj. 27. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Ha kultúrált keretek között tud dohányozni,magyarán nem a kocsiban vagy a lakásban füstöl az orrom alá,hanem ki tud menni az erkélyre,akkor nem váló ok.Ha cigizés közben még sétál is és füstöl mások orra alá,azt ki nem állhatom.
2018. máj. 27. 20:42
 17/23 anonim ***** válasza:
65%
Kizáró ok, sose jöttem össze ilyennel.
2018. máj. 27. 21:10
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
Nálam az a kizáró ok,ha a másik nem dohányzik.
2018. máj. 27. 21:22
 19/23 anonim ***** válasza:
86%

Régebben (3-4 éve) úgy voltam vele, hogy nem zavarna. Aztán lett egy barátom, aki dohányzott... Sajnos rá kellett jönnöm, hogy engem igenis zavar, mindegy, hogy milyen kultúráltan dohányzik az illető, az íz akkor is megvan utána. Nyilván nem ezért szakítottunk, de azóta már nem jönnék össze dohányossal.

23/N

2018. máj. 27. 21:26
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
Én sosem dohányoztam, és nagyon érzékeny vagyok a szagára, ízére, de a párom dohányzik. Nem tudom miért, de nem érzem rajta egyáltalán, sem amikor megcsókol, sem a ruháin, haján, kezén. Mondjuk hogyha együtt vagyunk, akkor nem igazán gyújt rá, mert tudja, hogy nem szeretem, de ha mondjuk találkozunk, és nem sokkal előtte még elszívott egy szálat, akkor sem érzek rajta semmit.
2018. máj. 27. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!