Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívnátok randira egy ezen az oldalon megismert személyt?
vagy még meg nem ismert személyt?
Mondjuk, ha tetszenek a válaszai, hogyan kezdeményeznél nála beszélgetést, hogy abból mindenképpen legyen találkozó?
Szeretnék randizni egy sráccal mert nagyon tetszik a személyisége, de eddig csak leveleztünk ami mindig megszakad 2-3 levélváltás után.
Annyiból áll a levelezésünk, hogy írok neki amikor válaszol valami olyat és beszélünk róla pár üzenetben majd vége. Semmi folytatás nem történik!!!!!!
Adjatok tanácsot mert megőrülök.
23N
Hát ha olyan a beszélgetés, akkor én megkérdezném, hogy nem lenne-e kényelmesebb pl facen. Ott könnyebb, illetve gyorsabb a beszélgetés szerintem, és kibújtok az anonimitás burkából. Utána meg tovább fokozod azzal, hogy élőben még jobb lenne beszélgetni.
Vagy valami ilyesmi. :)
Nem tudom, hogy mennyire érdekelheted őt, ha már többször írtatok egymásnak, és mindig abbamaradt valahogy. Ha valamennyire foglalkoztatná a személyed, akkor szerintem folytatni akarná, hogy legalább jobban megismerjen.
Viszont ha téged ennyire érdekel, akkor javasold neki te, hogy találkozzatok, randizzatok. Legalább egyértelművé válik számodra, hogy ő is akar-e veled ismerkedni, vagy sem.
Hát így ?
Srácok !
Egy 23 éves nő, szeretne veletek találkozni!!!!!
Aki ismer itt ilyet, az ne habozzon ráírni!!!
És gumit vinni! Anélkül nem szép dolog!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!