Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy "kellene" hívni azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "kellene" hívni azt a személyt, akivel kapcsolatban élünk? Ti hogy hívjátok?

Figyelt kérdés

Már minden kifejezésre, amit ismerek, mondtak sokan rosszat...

"Pasim/csajom" --> komolytalan, kamaszos

"Párom" --> párja a zokninak van

"Szerelmem" --> nyálas

"Barátom/barátnőm" --> a barát az barátságot jelent, nem kapcsolatot

<Neve> --> aki nem ismeri, az nem fogja tudni hogy ki az

...

Akkor hogy kellene megnevezni azt a személyt, akivel párkapcsolatban vagyunk? Mi az "elfogadott"?

Ti hogy hivatkoztok rá?

2017. dec. 20. 10:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a férjemként emlegetem, ha azóba kerül egy beszélgetés során. Nem nyálas, nem degradáló, és mindenki egyértelműen tudja, kiről is van szó.
2017. dec. 20. 10:44
 2/21 anonim ***** válasza:
67%

"Párom" --> párja a zokninak van

Ne lopd a dumámat. :D

Én általában Szerelmemnek, Kedvesemnek (publikusan és privátban is), Manómnak (csak privátban neki), Édesnek (csak privátban neki), Nyuszimnak (csak privátban), Társamnak (csak publikusan), Partnerem (csak publikusan), Életem (csak privátban neki). Nem érdekel, hogy ki szerint nyálas ez, férfi létemre igénylem a tömény romantikát a kapcsolatban.

2017. dec. 20. 10:46
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Én vagyok a nő, engem általában kedvesemként mutat be. Én változó, hogy hogyan, több kifejezést is használok rá az általad felsoroltak közül. Ha olyan társaságban mutatom be, ahol egyértelmű a viszonyunk, akkor a nevén, beszélgetésekben barátomként is emlegetem.
2017. dec. 20. 10:52
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Én simán hívom pasimnak, vagy barátomnak. Ha neki ez degradáló, jegyezzen el, akkor átváltok vőlegényre.
2017. dec. 20. 10:56
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Egy barátnőm - barátság

A barátnőm - kapcsolat

2017. dec. 20. 11:04
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Én páromként szoktam rá hivatkozni, nem érdekel, hogy másnak ez nem tetszik. Ha elvesz feleségül, majd hívom férjemnek.
2017. dec. 20. 11:05
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

Ezt túl spirázod.

Egyrészt leírtad: hogy "akivel párkapcsolatban vagyunk". Itt a válasz a kérdésben.

Másrészt egy ember aki nem kötözködni akar, aki nem rosszat akar nekem, aki meg akarja hallgatni, amit mondok, meg fogja érteni, ha azt mondom: a párom, a szerelmem, a barátnőm, a csajom, a Zsuzsi. Ha nem tudja, ki az a Zsuzsi, akkor összeszedi az eszét és a szájával megkérdezi és nem fog fikázni, mert neki csak a zokni a párja, akit megérdemel.

Harmadrészről ez nagyon érdekes, hogy ennyire félsz, hattól, hogy félre érthető vagy, akkor mondj el mindent, amit csak szeretnél.

A <Neve|Neveik>, akivel|akikkel <ismeretség kezdete(i)> -kor ismerkedtem meg és <kapcsolat kezdetét jelző dátum, amiben közösen megegyeztetek> -óta <közös|részemről egyoldalú|részéről egyoldalú> beleegyezéssel társas kapcsolatban vagyok, aminek része a <közösen együtt töltött idő|egymás lelki megértése|egymás lelki segítése|a szexuális együttlét|a közös étel megosztása|a közös anyagi javak megosztása|a közös lakhatás|egyéb>.

Nyugodtan kifejheted oldalakon keresztül, hogy miként definiálod a kapcsolatotokat. Ez a végén úgy fog kinézni, mint amikor Daenerys bemutatkozik. Majd végig mérnek az emberek és azt fogják kérdezni (félig hangosan), ennek meg mi a baja?

Érdekes, hogy eldöntötted, hogy rossz az, ha a barátnőt barátnőnek hívom, vagy hogy a csajomat csajomnak, vagy hogy a feleségemet asszonypajtásnak, vagy, hogy az kedves nagynénédet a tegnapi egyéjszakásnak.... de ez már csak a te bajod.

2017. dec. 20. 11:07
 8/21 A kérdező kommentje:
Én egyébként a "párom"-nak szoktam hívni, de már szóltak le miatta :D persze majd ha összeházasodunk, ez egyszerűbb lesz.
2017. dec. 20. 11:08
 9/21 anonim ***** válasza:
66%

Én kedvesemnek hívom (annak ellenére,hogy én vagyok a lány) illetve páromnak,ezen kívül a nevén,mert általában az emberek akikkel erről beszélek tudják kiről van szó. Egyéb iránt párom,vagy Cukim (ami a beceneve).

Kérdező,nem értem miért szóltak le. "Párja a zokninak van". Nos,az emberek közt a "pár" a társ szinonímája,így nem is értem azokat akik ezt az érzelmi töltetű szót leamortizálják. Ostoba aki leszólt,esetleg féltékeny is.

2017. dec. 20. 11:48
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

A barátomként vagy páromként, vagy a nevén emlegetem.

PÁRkapcsolatban vagyunk. Ő a párom az életben.

Szerintem baromság ez a zoknis hasonlat.

2017. dec. 20. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!