Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "kellene" hívni azt a személyt, akivel kapcsolatban élünk? Ti hogy hívjátok?
Már minden kifejezésre, amit ismerek, mondtak sokan rosszat...
"Pasim/csajom" --> komolytalan, kamaszos
"Párom" --> párja a zokninak van
"Szerelmem" --> nyálas
"Barátom/barátnőm" --> a barát az barátságot jelent, nem kapcsolatot
<Neve> --> aki nem ismeri, az nem fogja tudni hogy ki az
...
Akkor hogy kellene megnevezni azt a személyt, akivel párkapcsolatban vagyunk? Mi az "elfogadott"?
Ti hogy hivatkoztok rá?
Egy "párkapcsolatban" pár van, nem?
Élettársiban élettárs, házasságban házastárs, barátságban barát... vagy valamit félreértek?
Mindenre lehet rosszat mondani, úgyhogy én már feladtam. :"D
Azt szoktam mondani, hogy barátom, de ritkábban páromként is említem.
22/N
Nyilván nem számoltam :D többen.
Nekem tetszik a pasim szó, pedig nem vagyok kamasz, sőt. :D A háta mögött barátoknak viccen kívül "tenyészcsődör"nek szoktam hívni, vagy "apjuk"nak.
Ha hivatalos helyen kell bemutatni akkor a "barátom".
Ha vele beszélek a nevén hívom, vagy "szexim"nek.
Ő általában úgy mutat be, hogy "párom /barátnőm".
Engem meg "asszonynak" hív, ha mérges egyébként "cuki". :D
Párom vagy kedvesem. Többnyire párom.
Ő meg mindig a 'zasszonynak hív, persze csak olyan félig viccesen. :) De ez is elég egyértelmű.
Van olyan ismerősöm, aki mindig asszonypajtásnak hívja a barátnőjét. Ez mondjuk már ultragáz. :D
Ú, erről az egyik kollegám jut az eszembe, kollektíve az összes nőt Cirminek hívja. Ha valaki leoltja érte, akkor közli, hogy de hát ez kedveskedés, de amúgy baromi lealázó stílusa van.
Na, neki se lennék a barátnője. :D
Kedvesnek, Életemnek hívom. :)
Páromról leszoktam, noha házasPÁR, szóval nem zokni-dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!