Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek le lehet fektetni egy vallásos csajt?
Szal van egy csaj rohadt jól néz ki és tom h én is bejövök neki. De az a baj h a családja is meg ő is elég vallásos és a házasságig várni akar a szexel... sztetek van értelme egyáltalán bepróbálkozni? Vagy inkább hagyjam a f@szba?
F
Eléggé eltérő a nézetünk... hmmm...
"Egy csomóan..." Én még nem! És látod, valahogy elveszítette a dolog a különlegességét... S mintha akár az evésről beszélnénk.
Ó, milyen könnyen kibújsz a felelősség alól! Hát pedig, ha szándékodban áll e "tett", mesterkedsz rajta, és kísértésbe hozod a lányt, mindezt miért? - "Mert ÉN így akarom", "Mert NEKEM kell egy alkalomra"... Nem?
Miért is kellene h oan veszett különleges dolog legyen? :P
Am meg jó lehet prédikálni de ti nem tudjátok milyen kib@szott jól néz ki a csaj! Letépném a fejem ha legalább nem próbálnám meg!
szintén a "prédikálós" csaj:
Oké. Amugy beleképzelve magam a helyedbe, megértelek.
Amugy honnan tudod h annyira vallásos?! Csak emléletileg vallásos, vagy gyakorlatilag is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!