Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek le lehet fektetni egy vallásos csajt?
Szal van egy csaj rohadt jól néz ki és tom h én is bejövök neki. De az a baj h a családja is meg ő is elég vallásos és a házasságig várni akar a szexel... sztetek van értelme egyáltalán bepróbálkozni? Vagy inkább hagyjam a f@szba?
F
Én pont egy ebbe a kategóriába eső lány vagyok, és a csak ha "csak" vallásos, de nem keresztény, akkor a kísértés révén sztem csapdába ejthető, ha valóban Te is tetszel neki.
Reméljük viszont, hogy megóvja magát ettől.
(Már elnézést a kérdezőtől...)
Persze, hogy nem tiszta teljesen neked, de ezen nem is csodálkozom. Hisz aki nincs benne a témában... (ezt semmiképp sem bántó szándékkal írom, ellenkezőleg; megértem, hogy számodra ez a különbség kérdés)
Ha a vallását gyakorolja, vallásos (tudod; templomba járás, szerény életmód).
De aki a hitét éli meg (a szilárd meggyőződéseit), az a keresztény.
én, a vallásos témát felhozó, megint a színen:
Itt nem a fazékról van szó! hmmm...
De most őszintén, nem önző vagy?! Az, hogy az említett kiszemelt eleve más irányba néz (feltéve, ha néz), az nem befolyásol?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!