Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sztetek le lehet fektetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek le lehet fektetni egy vallásos csajt?

Figyelt kérdés

Szal van egy csaj rohadt jól néz ki és tom h én is bejövök neki. De az a baj h a családja is meg ő is elég vallásos és a házasságig várni akar a szexel... sztetek van értelme egyáltalán bepróbálkozni? Vagy inkább hagyjam a f@szba?

F

2010. jún. 15. 13:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
na csak sikerült :D
2010. jún. 15. 17:29
 22/34 anonim ***** válasza:

Én pont egy ebbe a kategóriába eső lány vagyok, és a csak ha "csak" vallásos, de nem keresztény, akkor a kísértés révén sztem csapdába ejthető, ha valóban Te is tetszel neki.

Reméljük viszont, hogy megóvja magát ettől.

(Már elnézést a kérdezőtől...)

2010. jún. 15. 17:33
 23/34 A kérdező kommentje:
Bocs de ezt nem értem. Mi az h csak vallásos de nem keresztény? Katolikus.
2010. jún. 15. 18:04
 24/34 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem tiszta teljesen neked, de ezen nem is csodálkozom. Hisz aki nincs benne a témában... (ezt semmiképp sem bántó szándékkal írom, ellenkezőleg; megértem, hogy számodra ez a különbség kérdés)

Ha a vallását gyakorolja, vallásos (tudod; templomba járás, szerény életmód).

De aki a hitét éli meg (a szilárd meggyőződéseit), az a keresztény.

2010. jún. 15. 18:12
 25/34 anonim ***** válasza:
Én is remélem, hogy nem sikerül egy numera kedvéért rávenni, hogy elárulja az elveit, aztán kidobni.
2010. jún. 15. 20:53
 26/34 anonim ***** válasza:
Én voltam aki megkérdezte, hogy csak szexre kell-e a lány. Nos, megválaszoltad saját magadnak a kérdést. Ha csak "erre kell és majd meglátjuk utánna" akkor szerintem inkább jobb lenne őt békén hagynod, ne használd ki szegény lányt.
2010. jún. 15. 20:56
 27/34 A kérdező kommentje:
Jajj ne legyetek már ilyen szentfazekak :P
2010. jún. 15. 21:37
 28/34 anonim ***** válasza:

én, a vallásos témát felhozó, megint a színen:

Itt nem a fazékról van szó! hmmm...

De most őszintén, nem önző vagy?! Az, hogy az említett kiszemelt eleve más irányba néz (feltéve, ha néz), az nem befolyásol?!

2010. jún. 15. 21:48
 29/34 A kérdező kommentje:
Jó hát de lefeküdni vkivel nem olyan szörnyűség, nem? *-) Egy csomóan lefekszenek egymással :D És nem vok önző nem az én döntésem h lefekszik-e velem :P
2010. jún. 15. 21:51
 30/34 anonim ***** válasza:
Csakhogy nem mindegy, hogy mindketten egyéjszakás kalandot akartok-e, vagy elhiteted a másikkal, hogy ebből szerelem lesz, és hülyére veszed.
2010. jún. 15. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!