Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tinderen match-em van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tinderen match-em van egy nővel akkor miért van az mindig hogy ráírok helló szia mesélj madagról és 2-3 mondat után már nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Politizálnom vagy az eutanáziáról kéne beszélgetnem egy nővel hogy ne vegyen unalmasnak?

Sima kérdéseket teszek fel neki az életéről állítólag azt szeretik a nők ha érdeklődnek írántuk.

2018. máj. 25. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Utolsónak igaza van. Nekem van párom, egyik barátnőm tinderezik, és én szoktam biztatni, hogy írjon már vissza a pasiknak, adjon esélyt, de mikor ugyanaz a sablonkérdés jön sokadjára, a beszélgetés meg olyan szinten ragad, hogy azon kívül hogy "és te?" mást nem nagyon lehet visszakérdezni, akkor meg tudom érteni, hogy nincs kedve válaszolni valakinek. :D
2018. máj. 25. 23:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"helló szia mesélj madagról"

Hát ilyen után én sem írnék, az biztos...

Egyébként se írd azt, hogy "meséljen magáról". Erre egy idegennek baromia nincs mit válaszolni.

2018. máj. 26. 07:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert bénán kezded. Ne interjút tarts. Konkrét kérdést tegyél fel, ami érdekel. Biztos van valami az adatlapján, amiből már ki tudsz indulni, érdeklődni egy hobbija iránt, stb.
2018. máj. 26. 08:23
 14/16 A kérdező kommentje:
A csajnak egy normális arc képe volt fent csak és semmít nem írt magáról.
2018. máj. 26. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Minek jelölsz olyat, akinek csak 1 arcképe van fenn és azon kívül semmi? Mégis mi tetszik rajta?

Olyat jelölj, akinek valami megfog a fotói között! Hobbi, érdeklődés, utazás, fesztivál, művészet, öltözködés, BÁRMI.

2018. máj. 26. 16:00
 16/16 anonim ***** válasza:
42%

" de mikor ugyanaz a sablonkérdés jön sokadjára, a beszélgetés meg olyan szinten ragad, hogy azon kívül hogy "és te?" mást nem nagyon lehet visszakérdezni, akkor meg tudom érteni, hogy nincs kedve válaszolni valakinek"

Akinek ilyen problémája van, miért nem mutat jó példát? Kérdezzen ő olyat, ami érdekli. A világon a legkönnyebb dolog azt mondani, hogy az úgy nem jó, de én nem mutatom meg, szerintem hogy kéne, mert - szerintem - nem az én dolgom.

2018. máj. 26. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!