Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 14:52
1/5 A kérdező kommentje:
Miért keres? Volt egy srác,1 évvel ezelőtt ismertem meg, beszélgettünk, volt ez az, de 350 km van köztük. Lezártuk, összevesztünk, azóta ismerkedett rengeteg mindenkivel, engem kitörölt, letiltott. Majd tegnap instán írt, illetve egy videót küldött. Miért? Én lezártam, ő miért nem?
2018. máj. 25. 14:53
3/5 anonim válasza:
Talán unalomból. Már nem beszéltetek, és ismerkedett másokkal, de most gondolom megint egyedül van, és ellenőrzi, hogy számíthat-e még rád.
4/5 anonim válasza:
A várólistáját végigpróbálta, most éppen nincs rajta jelölt, így jelenleg te is jó vagy elütni az időt, amíg új tag kerül rá.Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!